В 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка" отново победи естествената красота. Срещата с носителката на титлата — Елица Луканова, бе впечатляваща. Тя веднага спечели екипа ни със своето нежно излъчване и заразителна усмивка. Младата Ели се оказа скромна и стеснителна, но все пак се престраши да застане пред камерата на Dir.bg.

Вижте снимки на Елица >>

Елица сподели в интервю с Ренета Веселинова, че за нея победата е била напълно неочаквана, но ѝ е донесла много положителни емоции. Майка ѝ я насочила към конкурса, но красивата абитуриентка първоначално казала, че няма смисъл да се включва, тъй като няма да спечели. Нейни приятели обаче много искали Ели да участва и я убедили да прати снимки за конкурса ни.

Елица ни разказа, че малко преди бала още не е имала рокля:

"Всичко стана в последния момент. Може би април месец избрах рокля, грим и прическа. Преди това дори не знаех какъв цвят искам."

Елица предпочела да не взима приятеля си на бала, за да прекара повече време със съучениците си:

"Имам приятел. С него съм от две години. Но това е последната вечер с класа ми, така че предпочетох да не е с него."

"Цялата емоция, всичко това, ще ми бъде спомен, за който ще разказвам, докато съм жива. Искам да благодаря за уникалните подаръци, да благодаря на журито, което ме избра и на потребителите, които са гласували за мен. Ужасно съм благодарна на всички вас! Ако някой ме пита: 'Нещо интересно случвало ли ти се е в живота?', ще кажа: 'Да! Спечелих конкурса в Dir.bg за Най-красива абитуриентка!'"

Елица спечели "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

"Най-красивата абитуриентка" получи и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Победителката, както и останалите финалистки в конкурса на Dir.bg, спечелиха истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.