За 13-а поредна година Dir.bg стартира популярния си конкурс за "Най-красива абитуриентка". Миналата година първото място и наградите спечели лъчезарната Елица Луканова от София.

Ако завършваш училище тази година и искаш да споделиш приятните емоции от абитуриентския бал и празничния момент, прекаран в компанията на любимите съученици, ти си момичето, което търсим. Всяка млада дама, която иска да сподели своите приказни преживявания има шанса да стане "Най-красивата абитуриентка" за 2019 година.

Виж как да участваш в 2 стъпки:

1. Прочети Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.

2. Изпрати съобщение в Messenger на фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка" и с Правилата за обработване и защита на личните данни на Конкурса.", заедно с име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то. Не забравяй да качиш в съобщението и снимките от бала си, с които искаш да се включиш в конкурса! Успех!

Победителката ще спечели телефон Huawei P30, който дава възможност да видиш света през нова перспектива, да откриеш невиждани изненади и да ги превърнеш в скъпи спомени. Той разширява хоризонтите на мобилната фотография. Телефонът притежава невероятен стил, а 6.1" OLED Huawei FullView дисплеят е разработен прецизно, за да ви осигури зашеметяващи цветове и страхотно визуално изживяване.

"Най-красивата абитуриентка" за 2019 г. ще получи и СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

СПА зоната в апартхотел "Лъки Банско"

Следващата награда е ваучер на стойност 300 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки ще имат възможността да пазаруват с 20 % отстъпка най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Официален партньор на конкурса са магазини Silver Court, в които можем да намерим любимите модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е до 14:00:00 часа на 12 юни. Потребителите на Dir.bg ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Гласуването се провежда във фейсбук страницата на конкурса чрез натискане на бутона "Like" под съответната снимка. Редакцията на Dir.bg ще номинира още 10 снимки. На финала звездното жури ще избере сред тези 20 снимки "Най-красивата абитуриентка". Победителката ще бъде обявена на 17 юни 2019 г.

Вижте нашите победителки:

"Най-красивата абитуриентка" 2018 - Елица Луканова

"Най-красивата абитуриентка" 2018 - Мила Слепцова

"Най-красивата абитуриентка" 2016 - Елина Крушева

"Най-красивата абитуриентка" 2015 - Габриела Иванова

"Най-красивата абитуриентка" 2014 - Невена Кръстева

"Най-красивата абитуриентка" 2013 - Мария Грозданова

"Най-красивата абитуриентка" 2012 - Паулина Герова

"Най-красивата абитуриентка" 2011 - Христина Камбурова

"Най-красивата абитуриентка" 2010 Румяна Йорданова със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Калин Вельов

"Най-красивата абитуриентка" 2009 Лилия Стефанова със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Орлин Павлов

"Най-красивата абитуриентка" 2008 Елена Коларова със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Графа

"Най-красивата абитуриентка" 2007 Габриела Георгиева със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Дидо (D2)