В момента той е студент в Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" - гр. София със специалност „джаз и поп пеене“ в класа на Алис Боварян. От 2000 година негово хоби е разработването на кавър версии на известни български и чужди песни, като прави впечатление с песента „Двама“ на Мария Нейкова. Оттогава се развива в сферата на композицията и аранжирането на музика. Специално пред Life.dir.bg той разкри мнението си за конкурса и разказа за тръпката да си един от участниците в Евровизия. Ще разберете и как е била създадена песента "Only Way Back Home"
Какво мислиш за артистите, които вече няколко поредни години се опитват да се класират на конкурса, като Софи Маринова и Мастило?
Миналата година беше оспорвано второто място между Мастило и моя тогавашен работодател Ивайло Колев. Според това, което видяхме на таблото с финалните резултати обявиха, че Иво е на второ място. След това Мастило оспорваха класирането. Не знам доколко е било точно преброяването.
Какво мислиш за продуцирането на 3 песни, които направо отиват на финал?
Така са решили организаторите. Песните не са никак лоши. При Каризма нещата изглеждаха направени в последния момент. Стоян и Елица ми направиха силно впечатление на живо. Страхотни хора са. Не ги познавам лично, но просто по начина, по който изпълнителя излиза на сцената, си личи и неговото отношение към публиката. Много добре изглеждат и свирят на живо.Още>>