Режисьорът сподели, че за първи път прави толкова сложна виртуална атмосфера от екрани, светлини и много вода. В клипа към песента „Вода” Елица Тодорова изпълнява екстремни каскади с летене, които тя засне без никаква подготовка и репетиция. Барабанистката летя в продължение на часове, закачена на специален колан, използван и във филма "Матрицата". По време на снимките Елица бе напътствана от най-добрия български каскадьор, снимал се във филмовата продукция "Троя" с Брад Пит.

Черните ангелски крила, с които Елица лети, дрехите и фентъзи аксесоарите в клипа са изработени от дизайнерите Кристина и Константин. А червеният корсет е специално изработен за Елица от дизайнерката Невена Николова. Стоян Янкулов е представен като герой от епичните филмови продукции, а Елица като черен ангел, магнетична амазонка, жена боец.

Клипът и песента "Вода" са продуцирани с любезното съдействие на БНТ. Зрителите ще имат възможността да подкрепят със sms песента "Вода" на Елица Тодорова и Стоян Янкулов на 24.02. събота, когато ще се проведе финалния кръг на Българската песен в Евровизия. Повече информация на: www.elitsatodorova.com; www.stoyankoulov.com
Вижте снимки от клипа „Вода” >>