Красавицата е на 19 години и тази година завършва 36 СОУ "Максим Горки" с разширено изучаване на италиански език, a абитуриентският й бал ще бъде на 24 май. Незабравимият момент ще бъде още по-тържествен с приказната рокля, която Astella Atelier ще ушие специално за нея, както и с другите награди от конкурса - козметична процедура в медицински център "Дермапро", празничен грим от Джулия Ангелова, вечерна прическа от Васил Атанасов и фотосесия от Момчил Христов. Тя ще бъде придружена на бала си от Дидо от D_2, а видеоматериал от цялото събитие ще бъде излъчено в Life.dir.bg. Вижте снимки на Габриела Георгиева >>

Конкурсът за Най-красива абитуриентка събра накуп толкова много свежест и красота, че модна агенция Евромоделс се спряха не на едно, а на три момичета, на които да връчат първата специална награда - договор с модната агенция. Изборът на модната агенция падна върху третата в класирането Деница Георгиева от Испанската гимназия в София, Виктория Димитрова от София и Гергана Найденова от СОУ " Братя Миладинови". Те получават възможност за дефилиране на някое от ревютата на агенцията или подписване на договор с нея. Фотографката Мими Николова - Жужата пък избра цели 6 момичета, които да зарадва с професионални фотосесии. Щастливките са: втората в класирането Нели Кривиралчева от СОУ “Саво Савов”, Магдалена Цекова от 91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов", Ралица Младенова от ПГО "Мария Луиза", атрактивната Маргит Терзирадева от 81 СОУ "Виктор Юго", Диана Ганюшкина от 54 СОУ “Св. Иван Рилски” и Деница Тодорова от Френска гимназия “Ромен Ролан” в Стара Загора.

На всички момичета, които участваха в конкурса желаем много лични и професионални успехи в бъдеще и уникални мигове на големия им празник - абитуриенския бал!
ИЗБРАНО