Галя и Миро от Каризма успяха умело да прикрият раздялата си, твърди списанието. И наистина - въпреки че Миро записа дуетно парче с Анелия и ще подгрява Риана сам с новото си самостоятелното парче Call on me, никой не раздухва факта, че той вече не е с дуетната си половинка Галя. За това помага и нейното поведение, както и подчертаното им дружелюбно поведение на публични места, свързано с много целувки и прегръдки.
Семейните войни на Ирен Онтева и Христо Сираков, са вторият скандал, който разтърси обществеността. Младата майка и бизнесменът не можаха да се разберат кой как гледа малкия им син Кристиян и направиха сеир в медиите. Ирен обвини Христо, че не давал пари за детето, а той нея - че е лоша майка. На връх на цялата дандания, Ирен обяви и че планира брак с приятеля си Давид, след Нова година.
"Най-фалшивото в брака на Венета Райкова и Тишо се оказа разводът им" - коментира списанието третия хай-скандал. След като топ водещата проглуши ушите на всички с нещастието си по повод на предстоящия развод, съпругът й Тихомир оттегли молбата си. Двамата отново били заедно и по-щастливи отвсякога, твърдят очевидци.
Под номер четири е номинирана фолк звездата Мария, която призна какви игри се въртят срещу нея в Пайнер
Чувствителната майка Алисия, която се обиди на българските журналисти след груба намеса в личния й живот, когато папараци се вмъкнаха и снимаха Валери Божинов Джуниър в първите мигове от появата му на бял свят, е номинация номер пет. Алисия съвсем "по светски" продаде правата за първата "легална" фотосесия на щастливото си семейство на списание "Стори". Вижте снимки на ВИП личностите, замесени в скандалите на годината >>