Dir.Bg и Astella Atelier за втора поредна година организират конкурс за Най-красива абитуриентка. Победителката ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от топ фризьор, гримирана от известен моден гримьор. Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици и нейната приказна поява на бала й ще бъде излъченa в Dir.BG. Най-красивата абитуриентка ще бъде избрана в конкуренция с 5 други момичета. 6-те красавици ще бъдат избрани измежду всички участнички, пожелали да се включат в конкурса за Най-красива абитуриентка на 2008, от компетентно жури. В продължение на няколко месеца 6-те момичета на Astella и Dir.BG ще получат възможност за множество светски и модни изяви. Те ще получат ангажименти за снимки във водещи модни списания и ТВ предавания. Коя е най-достойна от красавиците да стане истинска звезда на бала си, ще решат потребителите на Dir.BG чрез интернет гласуване. Виж участничките до момента >>

Как може това да се случи на теб?

Подай свои снимки за участие в конкурса! До 11-ти февруари включително можеш да изпратиш своите снимки и данни на адрес [email protected] или да отидеш и директно да се запишеш за участие в бутика на Astella на адрес София, ул. Хан Аспарух 31. Пиши ни своите актуални мерки, от къде си и малко повече за твоето училище, както и телефон за обратна връзка! Експерти от Dir.Bg и Astella Atelier може би ще изберат точно теб за кастинга в бутика на Astella, който ще се проведе на 16.02.2008!
Ако си една от избраните участнички за кастинга в бутика на Astella, ела в 10:00 на адрес София, ул. Хан Аспарух 31! Компетентно жури, съставено от известни модели и светски журналисти, ще избере 6-те най-атрактивни момичета, които ще се включат в уникалната звездна битка за голямата награда. Ако си една от щастливките, ти предстоят много изненади и красиви мигове. А и шанс да станеш Най-красивата абитуриентка на 2008! Очакваме те!