Маги Вълчанова се придържа към здравословния начин на живот. Не спазва диета, а по-скоро внимава какво яде и хапва по малко, но често. Случва й се да прегреши с филийка препечен хляб. Сутрин закусва само плодове - ябълка, портокал или киви. От 12 години се занимава упорито с фитнес.
Глория спазва от 10 години насам режим, съставен от д-р Емилова. Певицата се храни разделно - не смесва картофи и ориз, хляб и месо. До 14-15ч. приема само вода, чай с мед или фрешове. След това хапва лека салата, а вечер е основното й ядене - риба, телешко.
Божана Филипова признава, че е от жените, които цял живот водят война с килограмите. Красавицата винаги е на диета - от последната отслабнала с 4-5 кг., които задържала след раждането. Божана обожава "боди шейпинга", който според нея най-добре извайва тялото.
Лилана категорично разграничава полезните от вредните храни. От 4 години е редовна във фитнес залата и резултатите са зашеметяващи. Певицата си има своите изкушения - като всяка жена тя много обича шоколад. Лилана е пробвала "шоколадова диета" и е доволна от резултата.