Венета Райкова е майка на Патрик от 1 година и 2 месеца. От точно толкова време тя не е излизала, освен до „детската площадка”. Според думите й, в момента светският шум не я интересува, а се е отдала изцяло на семейството си.

Със съпруга й Тихомир в момента са в пълна хармония, въпреки молбата за развод, подадена от него преди 2 години. Венета твърди, че всичко се е променило с раждането на Патрик, особено отношенията й с Тихомир, който бил "голям егоист” и когото по-скоро би похвалила като баща, отколкото като съпруг.

Вижте снимки от фотосесията на Венета за списанието тук >>

Пред списанието водещата споделя за „хонорара”, който получава за участието си във VIP Brother – той й стига да си купи „беемве единица”. 75-те хиляди, спечелени от предаването „Сделка или не”, тя дължи на метода „Силва”, на който разчита за важните събития в живота си от последните 15 години. Методът учи как човек може да използва ума си така, че да влияе позитивно на неговото здраве, тонус и късмет, отменяйки "програмите" на тревога и стрес, които възприемаме още като деца.

Вижте снимки на Венета Райкова >>
Вижте снимки от последния РД на Горещо >>