Everlast, Danny Boy и бандата им отлложиха нарочно с около 20 минути излизането си на сцената, за да дочакат и онези свои фенове, които до последно се редяха на касите на входа за билети за шоуто. Самите House Of Pain бяха подгрявани от две български хип-хоп банди – Illmate и бургаската Нокаут.

"Next Episode", "Who`s The Man", "Put Your Head Out", "Back From The Dead", "Same As It Ever Was" бяха само част от сет листа на групата. За десерт момчетата от Калифорния оставиха превърналото се в химн от средата на `90те “Jump Around” и тогава цялата зала буквално изригна. Всички подскачаха в такт с високо вдигнати ръце. Всъщност това не беше финала, защото публиката така и не остави House Of Pain да си тръгне без няколко парчета на бис.

Вижте снимки >>

На изхода множество фенове дочакаха да си вземат автографи от Everlast, Danny Boy и съпорт музикантите им.

С концерта си в София на 5 юли, Everlast  даде реванш за миналогодишното си отсъствие от втората вечер на Spirit of Burgas. Участието му тогава бе отменено, заради внезапно заболяване на артиста. Вчерашното шоу бе пикът на Beck`sperience партитата, които подгряват Spirit of Burgas 2011. То в действителност се оказа връх в увертюрата към най-мащабния летен фестивал у нас, който предстои на 12, 13 и 14 август на Централния плаж в Бургас.

Билети за фестивала се продават в мрежата на Eventim:
3-дневен билет:  120лв.
1-дневен билет: 50лв.
На входа в дните на фестивала:
3-дневен билет: 140лв.
1-дневен билет: 60лв.