Кудкудякащият смях показва, че този човек не е открит, изпълнен е с вътрешни комплекси, които му пречат, с него лесно се влиза в конфликт.

Кискането е присъщо на влюбените хора. Но така се смеят и хората, които не са доволни от живота си. Те имат желание да се забавляват, да пътуват и да се радват на живота, но се разминават с реалността.

Пискливият и силен смях говори, че пред вас стои истерик. Този човек е дребнав и често прави от мухата слон. Тези хора се страхуват да не бъдат отхвърлени от колегите и приятелите.

Прикриването на устата определено показва комплексирана личност, нерешителна и  със сериозен проблем в общуването. Въпреки това, тези хора са много честни, стига да се намери верният път към тях.

Не много силният, но равен смях показва, че пред вас стои много приветлив човек, който бързо създава контакти. Тези хора са интелигентни и възпитани, те са свикнали да контролират емоциите си.

Силният кикот
показва открита и жизнерадостна личност, вярваща в доброто и спазваща всички порядки на обществото. 

Гръмкото цвилене
издава невероятно самоуверен човек. За  него не съществуват никакви забрани. Жизнерадостен и безгрижен, той често пренебрегва правилата.

С притеснителен смях се смеят енергийните вампири. Този смях винаги дразни околните.
ИЗБРАНО