Печена тиква с локум, плодове и стафиди
1 тиква цигулка, 1-2 ябълки, 100 гр. сушени кайсии, 50 гр. стафиди, 1 кутия локум, 4-5 суп. лъж. мед, 50 гр. орехи
Обратно в новинатаКоментари - Печена тиква с локум, плодове и стафиди | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Търсете природната логика (нерегистриран)
Не съм чувал да има случай, в който медът да става канцерогенен. Няма как един от най-полезните дарове на прородата да се превръща във вреден за човека. Просто, дори и не високи температури, разрушават ценните му качества. Ако си спомняте до скоро обявяваха яйцата за много вредни, а напоследък нещата се промениха. Разбирате ли - няма логика нещо от което се ражда живот, да е вредно. И други разбирания скоро ще се променят. Майката природа не е направила нищо случайно.
eli (нерегистриран)
когато се слага мед трябва да е накрая а не да се пече сладкиш заедо с него защото медът не се загрява над 45 градуса тъй като става канцерогенен
НАЙ
Победителят от "Евровизия": Мисля за пола като за галактика, а аз съм звезда, която се рее
Той ли е жертва №1 на сциентологията?
Ирен Леви пред Life: Никой не живее сам, илюзия е, че можем да сме си самодостатъчни
Неволите и вълненията на първите дами
Да се изгубиш в лабиринт: Как търсенето на изход ни помага да се открием
Победителят от "Евровизия": Мисля за пола като за галактика, а аз съм звезда, която се рее
Ирен Леви пред Life: Никой не живее сам, илюзия е, че можем да сме си самодостатъчни
Той ли е жертва №1 на сциентологията?
Неволите и вълненията на първите дами