Рачков е в роля на Панайот в клип на Румънеца и Енчев

Новото видео на Румънеца и Енчев към песента „Столична” е вече факт. Песента е част от супер успешният им трети албум „ЕТНО”. Интересен факт е , че за първи път двамата изпълнители не участват в клипа си. За превъплъщаването на лирическия герой от песента, Румънеца и Енчев избраха невероятният актьор и телевизионен водещ Димитър Рачков.

Обратно в новината

Коментари - Рачков е в роля на Панайот в клип на Румънеца и Енчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е яка песничката, както и клипа! забавна е да гледаш реалността по този начин...всичко е истинско!!!

много е яка песента и клипчето!:)още като го видях и се влюбих в песента!

Еееее GoodSlaveeeeee, GoodSlave. Не е ли това самта истина за комплексираните селянчета дошли в София аааа???? Не ме разбирай грешно, аз съм човек, който уважава ХОРАТА а не комплексарите. Дошли тук и си мислят че света се върти около тях, затова говоря. Ето и репликата от клипа, която е олицетворение на думите ми Ти откъде си??? От София..... ааа ами и аз съм от София Какво лошо и срамно има, да кажеш откаде си а???? Ето това са комплекси..... Поздрави на всички

Ванка, албума им бие от дузпа в тъч, толкова ли е трудно да го видиш?

Ееееее този път каймака на ВИП обществото ще му се нагледам. Евгени ватмана простака - педеруга па и цицорести чалгаджийки. Като ги гледам и душата ми се възвисява в небесата....на простотията. Просто ми се повръща от ВИП-ове. От днес още и в ББ ще се напълни с отбрани простаци.

Румънеца и Енчев също са от малък град и също се опитват да покоряват столицата, така че с тая песен бих казал че сами си го вкарват... автогола.

не можеше ли пацата да участва в клипа ами рачков ще го имитира

ей устата ти ходил ли си на училище

Dai da udarq edin airqn... :) koi shte pusne purvi link-a na torrentite...

ех, долко ми беши домъчняло за тоз младеж Пацата, сигъ шъ си го гледкам на клипче. Да ви..................

Фен съм на песента откакто чух за пръв път лятото. Пък как подхожда на софиянци.. Е па и я съм си от село и даже не се и срамуват от това.

Triabva da go vidia!!!!!!!!!!

Ванка, албума им бие от дузпа в тъч, толкова ли е трудно да го видиш?

Ванка, албума им бие от дузпа в тъч, толкова ли е трудно да го видиш?

Ванка, албума им бие от дузпа в тъч, толкова ли е трудно да го видиш?

Ванка, албума им бие от дузпа в тъч, толкова ли е трудно да го видиш?

Super!

Евала на Румънеца и Енчев и този път попаденито им е в 10-та. Клипа и песента са си на мястото и то без никакво преекспониране. Хор са това, което са....... Навсякаде... Без значение от заобикалящата ги среда.

Па на тфа първообраза са му Мишо Шамара и брат му Бичето, они сме ги гледали преди 3 године... Тиа ромънци са много назад... Като не може да им роди мозъка нещо нови да ходат да спат... И името на албума сме го виждали, само каде не беше етно, а поп-фолк... Аааай...