Кои са най-запалените фенове на пурите в родния хайлайф

Всички знаем за неизменните аксесоари на Кирил Вълчев - Скалата - на всяко парти той се появява с пура в едната ръка и хубаво момиче в другата.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-запалените фенове на пурите в родния хайлайф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквато е Софианката, такъв е и хайлайфа. По-важен е купона ! Ха! Ха! Ха! Дерзайте ! Живейте, а ако можете и спечелете ! Хора от всички страни обединявайте се, особено ако не пречите на другите.

Аз знам но не виждам някой да го прави по този начин,нали?

Има само еди които съм го признал и това е Жоро пурата от аерогарата митничар,всички други подражават.xa xa xa xa

Пурите се палят и със запалка. Но този ритуал изисква огъня да се поднася от разстояние и с въртеливо движение на ръката да се обгори края на пурата, която преди това ако е ръчно свита се обрязва с гилотина или ножичка. Кибрит с дълги клечки също е често използван при паленето на пури.

koga stanaha cigani koga im po4erneha gazovete

Не ги плюят хората просто са смешници повечето от тях!Забележете само колко от тях си палят пурата със запалка!Който разбира от пури знае, че пура никога не се пали със запалка, то си е изкуство пушенето на пури не е да е лапнеш и да си мислиш,че си голяма работа!А според мен сте забравили и Васил Божков-май само той от всички знае как се пуши пура!!!

Ами в крайна сметка какъвто народа такъв му и хайлайфа

koi puri pu6at tia, niakoi znae li?

nemam vreme da 4eta mneniata, ama koi to4no puri pu6at ako ne e taina? znae li niakoi?

Съгласна съм с Фен много злоба има тук и завист. Ама то простотията българска край няма. Стоят само и плюят вместо да направят нещо че и за тях да се чуе и пише...

Tuk mai samo neprokopsanici pishat komentari. Horata sa si uspeli i si pravjat gotinoto puk vie samo pluete...

koi sa tezi palyatchovci? vyarn e, che sam 'tap', ama tezi kukli koy gi poznava? pazi boje, slyapo da progleda.

Абе къв хай лайф в България бе Боже. Вие сте за бесилото. Киро Скалата и хай лайф, абе момчета, вие не сте в ред. така ли възпитавате младото поколение дето чете материала???

Kiro Skalata e super!!!!!!!

Ami kade zabravihte Boyan Radev be hora, kato pravite anketa pravete ia kakto tribva!!!

Пури пушим и аз, и Кръспето, и Члена... Както онази вечер на открития минерален басейн в хотела на Сашо в Родопите... На кой му пука за Киро ТатеМиДадеПариДаНа Митьо ощеПо-незнайноЗащо и разни други смешници...

България е толкова малка че хайлаиф в пълния смисъл на думата няма. Има малко по-богати селяни и това е. На 500 години робия хайлайф не никне.

Трябва да вкарате и някоя манекенка,те много обичат Депутатски Пури.

От кога на селяните се казва хайлайф

Дрисльовци! Какъв хайлайф, какви 5 лева! Хайпростак това е всичко! Истинските интелигентни хора ги няма на тези сборища.

Отдавна се питам защо Ви плащат заплати ...хубаво момие........мумия ли означава

Начело на най-запалените фенове на пурите в родния хайлайф е Марин, а след него съм аз. Изброените в статията не са хайлайф, а са селяни. Това не важи за Биляна Петринска, а Патриция Кирилова и Анна Александрова не ги познавам, може те да са хайлайф наистина.. хех..

Отдавна се питам защо Ви плащат заплати ...хубаво момие........мумия ли означава