Най-добре поддържаната жена в България е Даниела Иванова

Младата и красива бизнесдама Даниела Иванова, беше избрана за най-добре поддържана личност на 2006 г. в раздел "Бизнес" на проведения в София конкурс за най-добре изглеждаща персона.

Обратно в новината

Коментари - Най-добре поддържаната жена в България е Даниела Иванова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното доказателство,че в България прогресират мръсниците.Въпроснат е от Първомай и лично сам си имала работа с нея. Купих си плочки, които се оказаха дефектни.Пет месеца ме вартя и лъга, кри се и какво ли не прави и наи-накрая така и си останах с пръст в устата. Живея в чужбина и смятам един ден да се върна в България. Оделна работа е, че такива като вапросната ме карат да се срамувам, че сам българка.Ако тя е пример за бизнес дама в България, горко ни. Добре дошли в Европа.

Абе много сте злобни бе хора. Я отидете във фитнеса и се потете по най-малко 2 часа , 4 пъти в седмицата и тогава ми говорете. Аз съм на 36 и го правя и трябва да ви призная , че не никак лесно. Много ви е по-лесно да се намаате с банички , боза и пица нали? А после да се заглеждате по подържаните жени и да се питате кой ги ч... Ами правте го и вие и тогава ми пишете глупости. Фитнеса ви бил в къщи , по-малко наблягайте на апването и пийването . Или на маса е по-лесно? Малоумници

Bih iskal da razbera ZASHTO VSE EDNO I SASHTO SE GOVORI ZA IZVESTNITE V GLOGA...

daite ya ot po blizo,da i vidim bra4kite, deto poddarja i stegnatoto dupe ot fitnesa..nekva bezli4na jenica, stara momica deto i kolegote i ne ya znayat i hop, dva pati nominirana... maleee, stra6no!

Не и завиждайте, де! Помислете с какъв ли гнусен кретен си прекарва нощите, и тогава завиждайте за дните.

ami da,naistina ot kade se izlupi tazi nova zvezda,4e eak pak tolkoz podarzana.........?? az sam maika na 2detsa,ama ot pampersi,gradini,man i t.n,sam dovolna kato mi ostane vreme da se izkapa,a ne govorimza fitnes i vsi4ki ostanali udovolstvia za t.nar.biznes-dami

защо ги избират все по красотара не по -качества,права е мама, аз съм на 36 години работя по 10 часа,имам двама сина ,готвя ргладя,чистя това е моят фитнес с мисля,че изглеждам много по-добре за времето което отделям за себе . Нямам нищо против тази дама и аз бих искала да посетя фитнес зала,но ще почакам.

Kakva marka kozmetika izpolzva damata za da izglejda tolkova dobre niakoi znae li?

Да работи по 10 часа, да гледа 2 деца и съпруг , да готви ,да чисти пък да я видим тогава как ще ходи на фитнес и на екзотични екскурзии

Да не е като тази която бизнес дама в ВИБ-Брадър където е все пияна,напоследък все такива ги оценявате.

Koj stoi zad tazi darzhanka???

Непрекъснато ни информират за някакви събития за някакви си хора,които нито знаем,нито познаваме.С какво толкова е известна тази така наречена дама,какво толкова е направила за България,освен да ходи по разни така наречени светски събития и да се чуди какво да прави по цял ден.И добре ще бъде,друг път като поднасяте такива новини да дадете информация с какво се занимава нейната фирма,произход на пари и защо не си седи в Пловдив ами е дошла в София.И как така на тази възраст се става бизнес дама.

Тази пък коя е? И по какъв критерий се оценява поддържаността й? По това колко часа на ден прекарва в салона за красота или по състоянието на банковата й сметка? О, може би е станала правописна грешка и е трябвало да се напише подържАната? Т.е. най-държаната жена в София. Хм, това май изглежда по-правдоподобно. Ама нека- да се радва женицата. Нищо лично, все пак.