Актрисата Силвия Петкова роди момче

Актрисата Силвия Петкова е станала майка на момченце вчера вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Актрисата Силвия Петкова роди момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че повечето (ако не и всичките дотук) коментари, под новината за раждането на дете, са отрицателни е доста тъжен факт!!! От мен "Честито!" Да сте здрави и много щастливи!!! Стискам палци да изпълните уговорката си за 8 дечица :)!!!

що така бе Силви,що не роди момиче?

Пробвайте първо едно да изхраните и възпитате в бедна България. И да видим дали ще го докарате до две, иначе си говорете за осем... Да Ви живо и здраво детенцето!

коя е тая, че нещо не мога да си спомня. Антуражът на снимките - да, ама нея - пълна мъгла.

Тя направи една от най-слабите роли в "Под прикритие". Слаба актриса. Не особено симпатична. А начина на говорене - превзето и гърлено, определено не постига желания резултат, а по-скоро е дразнещо. Определено няма как и за какво да бъде наричана звезда.Но да са живи и здрави и да си гледат дечицата с много любов.

Исках да е от мен :)

Децата са Божието наказание за секса.

То да гледаш деца не е като да ги правиш или да ти се правят, има една тънка разлика :) Изключвам онзи азиатски мат'рял, дето не е чувал за гледане поради възпитанието на предците му в лодки по река Ганг. Но тези, макар и съвсем обикновенни хора - сигурно ще искат да се грижат за децата, а това не става с правене на още..

ЗА 7-8 ДЕЦА.МАНГАЛКИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА РАЖДАТ ОТ 12-13 ГОДИШНИ,А ТЯ СИ ИЗГУБИ ВРЕМЕТО С К.ВРАЧАНСКИЯ.

Извинявайте, ама много сте смешни като закачате на всяко име от артистичния свят "звезда"! Звездите са на небето доколкото знам! Не може за всеки актьор да казваш, че е звезда! Измислете нещо друго! Иначе, да е живо и здрава бебенцето и неговите родители!

Живи и здрави, но за "звезди" и дума не може да става, особено с тези слабоумни сериалчета.