Венета прекара незабравим уикенд със сина си

Венета Райкова замина на почивка със сина си за великденските празници.

Обратно в новината

Коментари - Венета прекара незабравим уикенд със сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те са последното нещо или нищо, което ме интересува айде чупка...

Няма ли сега да се намери и някой балък за да й скочи, пък й огледа и детето.

добре че Тишо се оттърва от тази неприятна жена, жалко за детето че ще израсте по нейн манталитен и възпитание

"А добро утро!" ПИТАМ КЪДЕ Е БАЩАТА???

това дете като порасте няма ли да се срамува от името си и от майка си

Аз съм силно впечатлена от тази новина....

Разбирам, че искате да изкарате колко щастливо може да се живее едно разведено семейство. Но това не е истина. Истинското щастие е в пълното семейство, децата имат нужда от татко и от майка, децата имат нужда от голямо семейство, много братя и сестри, баби, дядовци, братовчеди. Да си на басейн с мама не е лошо, но не запълва пустотата, която обгръща това дете. Съжалявам за откровението. Но много млади майки четат такива статии и си казват, я колко щастие има в разделените семейства - гледайте, нищо не им липсва, супер са си.

Банално. Позьорки.

Аман от самотни майки, които постоянно ни натрапват колко са щастливи с отрочетата си, без чичковци до тях. Втора Диляна Попова просто няма да може да понесем. Голяма простотия е да се пускаш по мрежите за щяло и нещяло - басейн, книжка, еклерова торта /!/, това е смехотворно.

Бях във Велинград по празниците и срещнах Венета и синът и пред църквата. Бяха с мъжа и Тишо! Лично видях как той ги снимаше след като и тримата минаха под масата. Предполагам и снимките в хотела са направени от него. Въпреки, че Венета и Тишо се държаха сравнително хладно един с друг, мисля че цялата "новина" с развода в само PR.

ррхф

Безработната ЕДИ КОЯ СИ, прекара Великденнската събота и неделя на брега на селската река, на картофена яхния и чевени яйца. Не се къпа в басейн на спа хотел поради финансови причини. Синът и си хапна вафла Боровец, не еклерова торта ....поради всички тези паразити , лазещи в разкош и газещи по пари ,поради подкрепата на прокуратура, данъчно министерство и наказатела система. А всеки в една правова държава трябва да може да заведе детето си в спа хотел, да яде Еклерова торта и да усети вкуса нна живота. Така, че не ни показвайте кой къде ходи да яде и се къпе от всичките паразити по хрониките, богатеещи по незаконен начин, харчещи за няколко дни толкова , колкото един нормален български данъкоплатец спестява една годишна заплата. Стоите, гледайте снимките на първенютата ....както ви харесва. През това време такива и подобни, ще ядат скариди с розе на Бахамите, ще ходят на Бали да се снимат голи по плажовете, ще тъпчат децата си с Еклерови торти и др... Не злобея, работя в чужбина , мога да си позволя тези глупости.... но това , което всеки трявба да може е заслужена почивка след тежкото работно ежедневие. Защото при много от нас парите идват с честен труд и лишения.

Явно е уникално и да владееш правопис.

Да разбираме ли, че ако Венета не беше предоставила личните си данни пред публика, то уикендът й нямаше да бъде незабравим?

Точно така, да минеш под масата, това е емблемата на празника, велика традиция, добре, че я спазавате с Патрик навсякъде. Само не разбрах с лазене ли минахте или силно наведени(все пак зависи от височината на масата). Четох, гледах снимките, супер сте, ама искаме още снимков материал, да стане съпричастието ни по-пълно, а и скритите реклами са супер - книгата, тортата, курорта, всичко... А, здрасти!

Браво на Венета! С тия цици може да впечатли само някой бик на пасището ;)

Супер са си ! И в тяло бива,особено предвид,че не е на 30 !

Ужас! На тези години не трябва вече да държи сина си за ръка, нито да му се лепи отзад в басейните.... ще го повреди психически това дете. Не може да компенсира собствените си липси с него, не е редно.

Защо трябва да ни каьвате ,кой каво е правил от тези мислещи се за повече.Що не вземете да снимате и пишете за тези дето правят козунаците ,та да има какво да лапат.Или за шофьорите на нощните автобуси.Или за тези дето ще изчистят басейна от тази дето се е пльоснала там.Тъкмо спряхте с Рачков и Рачковица сега тия са на всяка крачка

А днеска какво ще яде? А кога ще ходи до тоалетна? А чорапите смени ли си? А сърби ли я ръката? А кога ще си ляга?

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ БИВША И НАСТОЯЩА К..? ЯВНА ТОЗИ САЙТ Е ЗАКЪСАЛ И ЗАНИМАВА ХОРАТА С ВЕЛИКИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ НА ТАЗИ ПРОСТ ...!

Статията е написана точно в стил Папараци, от едно няма нищо да се опитвате да направите нещо :-)

Местя!

Я, Венета се изкарала!

много изчерпателна и ценна информация. само едно не става ясно, тя ли е разгонила хората или всички са избягали доброволно.

Вени,кога ще те водя пак на разходка по света

MAXI

Браво, добре, че писахте, вече сън не ме хващаше къде, аджеба са празнували венета и най-вече сина и. Ама много малко снимки, не става ясно освен торта друго яли ли са, на коя страница от книгата е венета, сина и 2-ри,3-ти или 4-ти роман пише, тези градуси на въздуха сутринта ли са или по обяд или по икендия. Ще ме съсипе тази неизвестност.

То голямо глезене точно с еклерова торта(:

Развесели ме, Лилче

+1000 Браво! Ех, ако Венета имаше поне 1/1000 от Вашият ум, тя щеше да е отлична водеща и писателка...