Ричард Гиър се жени за 33-годишна

На 68-годишна възраст актьорът от "Хубава жена" Ричард Гиър отново ще сключи брак.

Обратно в новината

Коментари - Ричард Гиър се жени за 33-годишна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как,дъртият пръч, да лющи младата върба, защото не му става. Всичко е за пред хората, но Но, това не е безплатно, разбира се

Дедо за парици младо за тигрици

Брака е договор, а не секс.

Колкото и да плюете и да споделяте вулгарните си представи, това е със сигурност едно добро преживяване. Едва ли някой от двамата си въобразява, че прави нещо, което ще трае десетилетия напред. Просто да прекараш няколко години с един наистина чаровен, духовен и харизматичен мъж, пък бил той и възрастен, е нещо, което си заслужава да преживееш. А, да - и богат, при това без да е наркотрафикант или тъп български бизнесмен. Според мен е готино! Не мисля, че повечето жени биха се отказали от един такъв интересен епизод в живота си!

Така си е, може и да остави некой друг милион в наследство, а пък ако и направи дете всичко си идва на мястото. Кой казва че романтиката не съществува?

Da ziveiat merkantilnite!!! I dori da te ocudva ne vsicki sa takiva.

Дрът пръч младъ върбъ лющеши...

Грозна жена, но млада. Да живее виаграта!

Още един хубав повод младите жени да вдигнат още малко "наемите". Заслужава си, четейки коментарите това е най-здравословното решение за всяка жена.

Чували сте , че любовтта е сляпа нали ? Чудно как па ни една такава шаврантия не се влюби в Таксиметров шофьор , или в куфражист...

Luna0102

Или пък той в някоя 80 годишна баба. Как пък все сляпата любов намира богат дъртак(дъртачка) с някой млад(а) беден.

Така ще сте ....на ръчната, като не сте нито богати, нито с произход.

не ги съдете тя не е нищо особено с него се чувства обичана и той е богат той се радва че е с млада може да правят секс повече от доста хора в по-млада възраст всичко е индивидуално и като либидо и като възможности и като интерес така че не ги съдете те са здрави и богати надявайте се и вие да сте здрави и богати

При всеки развод му завличат 50% от богатството, но какво пък щом може да си го позволи и смята че някаква баба си струва. Той буквално може да има цял харем и пак да му струва 1/10 от това което ще му струва развода..

Може пък да не такъв беден, нещастен, сметкаджия като теб... И да смята, че има по-важни неща от парите.

Е парите и славата са си негови, ти ли ше му каеш как да си ги арчи. Иска да арчи чувека, негови са си, нека си ги арчи. И ти спечели, па ако искъш си ги арчи, ако искъш ги къткай. Нема да ги носиш у гроба я. Кога ритнеш камбаната, файда от пари йок.

Представи си какво сукалче си щом 33 годишна жена наричаш баба.

Нека се обичат "младите".

Като престанат да вдигат самолета, някои мъже си дъобразяват, че е временно. Тъжна гледка са, защото откачат, губят връзка с реалността и главния мозък и със сигурност понасят критичната възраст по-тежко отколкото жените. И стават за смях, или за съжаление... А като се приземи окончателно самолетът, което чука на прага, ко праим?

Добро решение е да го вкараме в хангара/кръчмата/...и технически мероприятия ..

Чувал съм, че обдухването помага!

Ами че българските мъже сте повече от често в хангара/кръчмата/, та затова още преди да чукнете 60-така започвате да давате фира. Нищо ,че си въобразявате, че сте лъвовете на балканите. Оскубани петли сте си отвсякъде, ама какво да ви правим....

Ми , ка го дига,бе?

Е, що му е ,,да го дига,,? Казано е, че сключват брак.

е, ще се разведе с 36 годишна! но пък си е пич та дрънка!!

Всичко е много индивидуално. Аз съм на 36,а приятеля ми на 58. Не карам никой да ми вярва,но правим секс като за световно. Като се видим 3 часа не ни стигат почти непрекъснат секс! Ама не е да си приказваме, 3 часа здраво животинско чу*ане. И освен това е много надарен! Обичам го много, ама е женен. Та числото на годините още нищо не значи. Има много млади момчета на по 20-25-30 години,дето за нищо не стават.

Ще те подпали, ма!

Ти сигурен ли си , че не си ...,,Презадоволен,,?

Аз съм студент на 20 и няколко и ще те праскам повече от пенсионера ако ми дадеш кординати

Ти ако беше студент на 20 и няколко и можеше да праскаш, нямаше да дрънкаш глупости из нета... А на вратата ти щеше да има опашка от колежки...

Виж, студента, много лично го приемаш, нещо комплекси, що ли...Няма как и няма с какво да си нещо повече от "пенсионера". Изобщо не знаеш за какво става дума!Такъв мъж е мнооого голяма рядкост, не се ражда често.

Виъ да не ,,палите,, цепеница, ма?

Сигурно моркучето с тънка струйка от чешмата е до вас? ...Похвално!

пет пари не давам за кого се жени и с кого се развежда, лично негова работа си е. но за ричард гиър мога да кажа три неща -много добър актьор. и не помня да съм го виждал в тъп филм... -много добре и достойно остарява. абе, направо красиво остарява и то без да се кепази с пластични операции -изглежда ми добър и благ човек така че, не той, а мацката печели джак-пота. чИстито!

Грозничка е, но за последна спирка става.

всичко е до човек, аз като бях на 23 имах приятел и той на толкова. Хич го нямаше в секса, не му се правеше често и тн. не е била в мен вината, тестостерона му се оказа нисък. Други само като видят жена по белъо и са готови независимо от годините.

Пейчева тая е на 34 а той на 69 научи им годините бе

Остъргвам я кат керечов трап!

През това време от 3 години Ричард имаше силна любовна връзка и с Джулия Робъртс. Заради него тя беше готова да зареже мъжа си. Но Гиър избра Алехандра, както става ясно. И той олекна като пеперуда, прелитаща от цвят на цвят. На 68 години видимо се забавлява.

За съжаление гравитацията превърна гърдите на Джулия Робъртс в спорна от естетическа гледна точка картина и това оказа влияние върху г-н Гиър! Жената не е виновна, но гените на майка и няма как да бъдат променени!

Аз затова не харесвам жени с пищни бюстове - страхувам се какво ще стане, като сутиена падне ....

гравитация в гърдите,гравитация и в жезъла на любовта.привличането на прите е най-силната гравитация

Да им е честито! Сега булка,догодина люлка !

Пишете пълни простотии. Имам един приятел, който в момента е на 69 години и си намери една зъболекарка на 73 години. Всяка вечер е в тях и правят секс. И без Виагра

за изключенията, има хора дето и цял живот си остават девствени. Инак медицинските работници са прочути, славата за моралът им се носи надлъж и нашир. И там има изключения, де. Мисълта ми е, че за бабата не се учудвам никак, на тях не им пречи, пък и ако акъл не им е дошъл с годините, надали ще дойсе със сенилитета.

Да беше учил навремето, да станеш и ти медицински работник, че да чукаш сега, вместо да пишеш глупости по форумите!

Знам, че някои като одъртеят и изкуфеят само секса ум вя главата. Дават си пенсийката по проститутки. Да се на*т като за последно. Жалка работа и не им подхожда на възрастта. Та и този дедо Гиър с 35 години по-млада. Ако беше някоя към 50 по щеше да му приляга. А сега направо е смешно.

... и един мармот завива шоколад ...

сексът и парите не са всичко, форумни чекиджии; не оправдавайте факта, че сте аутсайдери с това, че сте бедни; простотията, завистта, липсата на интелект и амбиция също много ви пречат да имате дълготрайна връзка с хубава жена

Има нужда от млада болногледачка дедо Ричи! Не можем да го виним за това! Щом си плаща...

Да не се окаже, че "лоста нема скорости".

скоро ще има новина Гиър намерен изцъклен, предозирал с виагра

Иска й се на момичето да е звизда, да я снимат. Но леодикабрио не я ще.

Лео не е стабилен партньор, даже не е партньор. За две снимки не си струва.

На дрът вук - младо агне - ама повече от ясно е, става дума за едни пари...

лубоф ли бе да го апишейш $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Заедно са от три години, значи много добре знаят какво да очакват от другия. Колкото до възрастта и секса, то вече запчона да става смешно, как някакви тийнейджъри си мислят, че само те могат да го правят, а навършили мъжа 30 години, вече не може. Като станат на 31 тези същите, запчоват да твърдят, че мъжете над 40 не го могат, после същото се повтаря на 40, на 50 и на 60 години и като станат на 70 им просветва, че те нещата не са както са си ги мислили дотогава.

ти дядо на 70 с 25-годишен ли ми сравняваш? хахахах

Защо мъже, които с години не са правили секс със съпругите си на подобна възраст като тази жена, се сърдят и се лютят да отмъщават да унищожават да палят и т.н. след като им се поиска развод? Че даже и майките им бълват огън и жупел.

Първо, много хора не доживяват до 70, някои и до 60, 50 ... Втора няма неподвластни на ентропията. Има болни хора и на 20, но повечето не са. Има здрави хора и на 70, но повечето не са. Хипертония у деца, инфаркти и инсулти при 30-годишните вече никак не са рядкост. Лошата хигиена на живот, ако си мислиш, че не се отразява на потенцията, значи много грешиш. По правило хората успяват да си съсипят здравето много рано с целия последващ дискомфорт във всички сфери на житието-битието.

обичат се хората, кво...

Ако беше беден, щеше да е с него, ама друг път. Но деденцето си е направило сметката, така му харесва, жената е съгласна -няма лошо.

Да са живи и здрави младоженците! Малко на ромка ми мяза булката.

Супер двойка!

ПАрите, парите......

Дядо и внучка.Ще и купува сладолед на клечка.

Не го мислете, тоя "потен вода не е пил", ще я жули като "стар козел върба".

Ох, на дядо сърничката!

На 33 иска яко мандръсане. Явно тя си е намразила някои работи.

Смяна на маслото . Стареца пак се е уредил.....

Той на 68 може ли въобще?

Според мен изглеждат много адекватно и симетрично един до друг, успокоих се. И без секс се живее.

Къде са от възрастовата полиция да я оплюят като дедоебка и геронтофилка?

Да се омъжиш за дядо си! И защо не? Ако има (а той има) тлъста банкова сметка....

Много егоистично от негова страна,той е вече пътник за друг свят...Защо губи ценно време на тази млада жена!?

Хммм Да не я кара на сила да се жени? Тя си е направила сметката

тя съвсем доброволно си го губи.

Ако имат и деца да не приличат на градинара!

Тя... най-вероятно... не е била женена преди (както пишете), а омъжена :)

Абе подробности хахаха ;) Много искаш от дира ти ;))

... люблю булки... Bова

в истанбул никога не се знае ..