Президентката на Mrs. Galaxy очарована от Галина Димитрова

Около 3 месеца остават до заминаването на Галина на Mrs. Galaxy. На световния конкурс със себе си красавицата ще носи уникалното Четвероевангелие на Цар Иван Александър – една изключителна реликва в българския културен и духовен ренесанс от 14 в.

Обратно в новината

Коментари - Президентката на Mrs. Galaxy очарована от Галина Димитрова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BRAVO na Keit.OOD!!!

Ми..малко несъразмерна ми изглежда...или така застава на снимките незнам....прекалено кръгла главица...с къса шийка...бе нещо не е както трябва на пръв поглед съжалявам...

Намерете и поп, да я научи как да говори за това което ще представя, как да гледа смирено и уважително, а не да облизва с поглед мъже в залата и бижута на дамите. Оправете и походка, коса и шарени рокли!!

Ne mi charesva. Opredeleno. Bez grima chte e mnogo grozna!

ma kva e tazi sega....pitam 6toto mnogo konkursi stanaxa i ne mi e qsno

Ами изобщо не е красива. Изглежда си като средностатистическа женица. Ако тръгнете по улиците ще видите много по-красиви българки. Но очевидно за подобни конкурси външния вид изобщо не е важен. Значение има само колко е нахална кандидатката и какви връзки има. А пък после медиите ще направят и от посредствено изглеждащата финалистка неземна хубавица.

Ще имаоще подплата,но ние ще се досетим Ето защо се избират богати мисиски, за да помага прибогато представяне наБългария Красиви български жени са оценени добре иу съседите.Неги давайте глупаво-евтино!!!

tazi ne be6e li po edno vreme folk pevica

naistina e mn krasiva,uspeh