Димитър Рачков направи фотосесия с малкия Димитър Рачков

Преди 2 години, на 1 ноември Димитър Рачков стана баща на момченце – Димитър Рачков младши. Майката Христина също е актриса, въпреки че напоследък се изявява като сценарист. Зрителите я познават и като участник в хитовия втори сезон на „Сървайвър”. В новия брой на сп. “Кенгуру” обаче във фокус са изцяло господин Рачков и малкият Митко.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Рачков направи фотосесия с малкия Димитър Рачков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детето е голям сладур. Да им е живо и здраво . Личи си, че бащата е много щастлив. обаче, тъпия не е чак толкова тъп, мене ако питате. Вярно, заглавието може и така да се тълкува от някой шегаджия, предвид навика на мъжете да назовават точно така оная си работа.

И двамата са много готини.За мен е отразял главата на баща си.Дано и таланта му наследи,Да са живи и здрави.

lainari na efira e predavane za oligofreni.

МАЛКИЯТ Е ЯК ПИЧ ! КЕФИ МЕ ! ЖИВ И ЗДРАВ !

Abe na kogo mu puka za toya Rachkov! Sto ne pokagite i sina na diviya selski bek ot Kurtovo Konare.Savsem ste izperkali. Koj go interesuva toya Rachkov. Skapana dargava sas skapani hora!

da sa jivi i zdravi i da mu podarjat sestri4ka

lele kak si prilichat samo :)

detenceto e mili4ko i ima izlu4vaneto na ra4kov.az se kefq mnogo na aktiopra ra4kov...nadqvam se 4e i 4oveka rqdkov e takuv vedur otkrit i surde4en.budete zdravi....

Най-готиния актьор.Детенцето и жена му са също много готини.Бъдете живи и здрави.Малкият е голям сладур!

I dvamata sa sladuri!

лелее..Рачков,голям бонбон си имате :))) да ви е живо и здраво слънчицето и само да ви радва :))) цунки

и то голям. Изостави га, заради любовник и замина с него в Панама да си масажира .... Изостави си и детето. Майчините и чувства са закърнели, както и в други модерни жени у нас.

mnogo hubavo detenze da e jivo i zravo da radva roditelite si!

sladko dete

Само неразбрах за коя Христина става въпрос от Сървайвър 2 ?!?! Имаше една от Благевград ама май не е тя...

Всеки ,който се чувства истински българин нека да чуе това!http://youtube.

Страхотни са! Сега ако направиш и едно момиченце екипа ще е пълен.Да сте щастливи и много да се обичате!

GOTINI SA

Ееее кво сладко детенце е:)не мога да му се нагледам с най-чаровната усмивка като на баща си:)

pi4aga kato ba6ta si:)))

Димитър Рачков да осъди жълтата преса,за това,че пише ,че жена му избягала с любовник в Панама иначе му желая много здраве и да се радва на това сладко момченце,което е толкова усмихнатол

Да е жив и здрав малкият Рачков!Пожелавам му също толкова сладко братче или сестричка в скоро време.Да са живи и здрави всички български деца и да стават все повече и повече.

Има нещо нездравословно в експресията на Рачков, а след като разбрах, че е водещ в Лайнари на ефира, тотално ми падна пред очите. Добро момче е и щеше да се запази като човек и като актьор, но Лайнарите на ефира, където е водещ посто го направиха на парцал и боклук, не го уважавам вече. П.п. Не гледайте телевизия, или поне я ограничете !!!!

Tova e dete e kato SLQNCE Da e jivo i zdravo

грознички са

Vuprosnata genicha go e zariazala, ne se radvaite tolkova...

kak moje da krusti6 deteto na sebe si, qvno e samovluben maloumnik i toq

Страхотни са и двамата! Да са живи и здрави!

Много сладко детенце :)

Бездарни журналисти! Може ли да правиш основен материал за списание и да не си провериш информацията - жената на Рачков (Христина) не е участник, а част от екипа на Сървайвър. Плюс това вече не му е жена...

Mnogo sa sladki :)

Tova e nai-hubavata statia ot dalgo vreme v dir.bg! Takiva sladuri sa! Puskaite poveche takiva, ne mi se gledat niakakvi dripli, koito se vodiat za BG znamenitosti

Абе четох аз наскоро, че майката ще участва във сървайвър 3, който се снима в момента, не знам защо тук пише, че е участвала в сървайвър 2...!?

Абе четох аз наскоро, че майката ще участва във сървайвър 3, който се снима в момента, не знам защо тук пише, че е участвала в сървайвър 2...!?

sladur4e! da e zivo i zdravo!

За тези които нямат деца, или не планират да имат в близкото бъдеще, списание Кенгуру е абсолютно непознато - следователно - тъпо. В момента на пазара няма по-луксозно и по информиращо издание за родители, от това списание. А връзката между Рачков-младши и Рачков-старши е прекрасна и си личи от снимките и интервюто в списанието .

Много се радвам да видя здрави, весели и щастливи син и баща Митьовци. Синчето явно действа на принципа: От много глава не боли. Ето защо на всеки къдрав казва тати. Митко- стар, учи сега Митко- млад на кавалерство, охажване на мацки и любов към хубави момичета,за да не обърне рано резбата.За височина се довери на доктори.

Да си сложи калници на устата, че много плюе.

АЛО,ТЪПИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА.ТИ СИ СЪС ЦЕНИЧНО ПОДСЪЗНАНИЕ .ТЪП СИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ .НЕ СИ ОРИГИНАЛЕН.ХАЙДЕ ЛЯГАЙ С

Рачков младши е много сладък и много прилича на баща си.

Много готини! Поздрави на големия Рачков от родния Бургас! Продължавай все така да ни радваш Мите!

Мисля че давате грешна информация с това ,че Христина(приятелката на Рачков) е била във втория сезон на Сървайвър.Да,там участва момиче с име Христина,но става въпрос за две съвсем различни личности!Проверете по-точно!

Митко е много свеж и готин човек. Да му е жив и здрав синът!

Много тъпо да си кръстиш детето на себе си!!! Има толкова хубави български имена,що за мода е напоследък!? Как ли ще се чувства това дете с името си след години покрай известния си баща?? От сега му се заформя един комплекс. Да му е живо и здраво!!

хаха ма верно си тъп

е,тъп, разсмя ме в този млачен ден

Мръсно подсъзнание топото си е тъпо

Вярно ли е, майката на детето го била напуснала?

Верно си , ама МНОГо ТЪП, та чак вдлъбнат