Мис България и Мис Варна 2007 на ревю на Аля Милушева

Близо 10 000 души, сред които посетители на Мол Варна, журналисти и звезди, се насладиха на ревюто на Astella, което ознаменува откриването на бутика на топ дизайнерката Аля Милушева в най-големия Мол в България.

Обратно в новината

Коментари - Мис България и Мис Варна 2007 на ревю на Аля Милушева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мразя жени и мъже които се пипат, стискат отпред и изгърбят на публично място. Роклята на Юлия явно не е на тази дизайнерка. Липсва и обрач долу или кренолин, който повдига външната страна на роклята и не се влачи по пода като случайно взета нощница от гардероба на майка и. Аля не знае как да представи тази рокля, ето защо мисля, че модела не е неин.

НЯМА ЛИ НАЙ-СЕТНЕ ДА ПОКАЖЕТЕ КРАСИВИ ЖЕНИ?

боже, виж първата снимка, тази какво придържа отпред?

за какви звезди става въпрос , дълги крака и силиконови цици, а лицето, а празноглавието/ стани богат/. повече приличат на сиви мишки,пардон не е обида нали сме в годината на мишката, може за това да избират подобни, та да носят късмет на мола на Аля.........

hubava e uliq

Моля, трябва да се сменят манекенките и фотографа. Да се намерят професионалисти - така не може. Все едно гледам снимки от самодеец на самодейци събрали се да се представят на конкурс в читалище.

Да, драга - отлично...Ама и Кънчев е доста вулгарен станал. Но все пак когато я попита как е на френски Искаш ли да спиш с мен... Особено ценни бяха разсъжденията й. Неговите не коментирам.

Ulia se predtsvai otli4no v stani bogat, na fona na ostanalite modelki neinite razsujdenia bqha mnogo smisleni. 4ela sam neini drygi intervuta i moga da kaja 4e tazi miss bg e edna ot nai-inteligentnite ni miski.!

тая грозотия Юревич още ли има наглостта да се показва

За хубава, хубава е, но като я видях, се сетих за представянето й в благотворителните предавания на Стани богат - на нея и на нейните колежки. Стана ми смешно при спомена - милите, искаха и да разчупят мита за празноглавите красавици. Да, може да им се признае - опитаха.

Кой избра това същество Юлия за мис Бългапия беее!!!??? Кьорави хора ли са това бъргарите?

Въоб6е не ми харесва тая връзкарка даже и в тяло а за лицето на не говорим един триъгълник без скули.Никаква харизма

mmmmm

bravo na6ite plasti4ni hirurzi sa mnogo dobri!Iul4eto kakva be6e groznovati4ka, a sega sa q tuningovali dobre ,4e i 4ift bezplatni cici za bonus sa i slojili axaxaxaxa

mnogo e hybava Ulia . Sus vremeto mnogo se e razhybavila.

Да бе някой от роклите ги е представяла преди доста време - има 5 рокли на кръст и ги върти по ревютата, голям праз

Да бе някой от роклите ги е представяла преди доста време - има 5 рокли на кръст и ги върти по ревютата, голям праз