Елеонора от Big Brother недоволна от заплатата си на модел

Велинградската принцеса Елеонора Палавейска се похвали пред bliasak.bg, че има предложения за снимки от много сайтове и списания. Според нея обаче офертите не са никак добри и затова ги отхвърляла.

Обратно в новината

Коментари - Елеонора от Big Brother недоволна от заплатата си на модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Призна само, че тя варира между 1000 и 3000 лева." Евтиното си е евтино. За това коачество и 500 са много. Селянка.

Боклуци, съжалявам ви и двамата. Много е трудно да станеш богат, когато не ти се работи.Как са се намерили Норка и Давидчо еднакво тъпи, мързеливи и меркантилни, ето това са истински сродни души.

Скъпа моя-ти да не си сперизвестна,че да не приемаш!!!!!!!Така се печелят парите-МАЛКО ПО МАЛКО!!!!!!!

кофти хора пишат кофти коментари ! Момичето е видяла възможност и се е възползвала, на който му предлагат, има избор, за останалите остават само злобни коментари. Пък не е било работа на мъжа и да дрънка колко пари са и дали след като тя не е казала, ама карай и мъже и жени - клюкарница да става.

Ми, тя какво иска, за това което предлага, за това й плащат?! А според мене и 1000 лв са твърде вного

Еми тя какво си мисли, че моделите получават много пари. Няма такова нещо, парите си ги изкарват от друго, но все пак трябва да са на кориците на списанията зада са търсени.

Тази "Звезда" не залезе ли вече? Че кой си спомня за нея? И 10 лв са й много.

Всеки може да започне от начало ,а когато си млад е по-лесно.Добре трудно детство,лош брак ,но имаш дете и не си глупава.Научи нещо,работи.Заложи на истинското ,промени себе си ,другото ще доиде само.Докато гониш парите ,за самите пари и си готова на всичко за жълти стотинки,парите винаги ще ти бягат.Доста те употребиха и явно не са ти платили за това.Промени се ,много си млада ,а и имаш дете ,бори се за него.Пожелавам ти промяна и успех.

за 1000 лв се е съблякла!!!!!!!!!!!!!

Не за 1000, за по-малко!!!!

Малиийй тая не е за Велинград а за Бъкингамския дворец.Да отпушват с нея кенефите.Пък чехльо да и плаче на скута.

Велики Лорде, каква според вас е вашата стойност? В € разбира се! Мислите ли, че въпросните списания и сайтове на вас ще предложат по-голяма сума ... за каквото и да било? и каква би била вашата функция в двореца за който пишете? Обосновете се, моля!

Я па тоо нахалник, Давид! Като не му харесва сделката на момичето да иде да го снимат него :) Ама дали някой ще го иска ха-ха.

Браево на палавата Палавейска, ами като искаш повече мъни, дай на още някой да те издъни !

Хубава, но глупава. Перфектната комбинация за секс-играчка.

поредната текезесарка

Тази има ли мозък в тиквата си - от 1000 лв САМО ЗА ЕДНА ФОТОСЕСИЯ да не е доволна?! Има ли представа, че някои хора живеят с 300 лв МЕСЕЧНО?

може би за реклама на дамски превразки от магазина'всичко за един лев"......ама чак пак от мола:)

при всички случай не са й дали 1000 лв. защото е на дъска, а и лека гърбичка се оформя. Даже като се опитва да скрие липсата на цици съвсем е съсипала снимките

ми те такива като нея с лопата да ги ринеш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази пък, забрави от къде идва. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

не крак,ДВА!!!

za taq i 10 lv ne davam

хахахха и затова ли се разгологъзи ?

Като не гледате какви договори подписвате - така ще е. С тая продуцентска къща който се е хванал - все е изгорял и пропищял!