Линдзи Лоън посрещна със сълзи 90-дневната си присъда

Актрисата Линдзи Лоън избухна в сълзи, когато разбра, че е осъдена на 90 дни затвор за нарушаване на пробацията й по два случая за шофиране в нетрезво състояние от 2007.

Обратно в новината

Коментари - Линдзи Лоън посрещна със сълзи 90-дневната си присъда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Линдзи толкова много искаше да избяга от образа на русоляво сладникаво момиченце, че на края го постигна да заприлича на 35 годишна алкохоличка и пропадна до самото дъно.

Абе тази алкохоличка за коя се мисли?

Трябва да се учреди специална награда за трезвениците зад волана в USA.

мисля, че няма да е лосшо и за бг. в уса има наказаня- отнемане на книжка, алцохолицс анонъмоус, но в бг е ялка картинка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горката...Много я обичам това е любимата ми актриса :*

Ривеш, а?!? Га яди кифтеата ни рива!

Кво реве все едно отива в истински затвор. Да не мислите, че ще я сложат при криминалните?! В така наречения затвор е за личности като нея -от голямото добро утро. И там ще има общо полезен труд и режим. Е, разбира се, няма да може да хойка и да фирка.

много философи тука,в тоя форум,айде и аз да изръся някоя и друга мъдрост.Смятам,че в конкретния случай е справедливо,щом въпросната дама нарушава установени правила.Но не припадайте чак толкоз от възсторг по справедливите американци,тяхната система не е чак пък съвършена,щом съществува човешкият фактор.И те са хора,допускат грешки...

ако беше в бг щеше да и се размине!

Влизам в килията заедно с нея!!!

Боклук. Да реве. Какво очаква при подобни действия и поведение от нейна страна? Да яа галят с перо? Малко и е.

"модната икона" обаче изглежда не на 24 ,а на 34 като минимум,явно алкохола и наркотиците не прощават и на най-известните...

само така

Щом е за шофиране в нетрезво и/или дрогирано състояние си го заслужава. Така трябва да бъде, какво като била известна.

Какво ли не биха дали хората делото им да се гледа в България...

Еехх, че си прав.... Не е истина просто каква разлика с тукашната мила родна картинчица.......

Ето видео от произнасянето на присъдата: http://www.youtube.com/watch?vjM1LupaxPwA Стана ми тъжно за Линдзи, но да му е мислила... сега ще си понесе последствията. Ако се беше родила в БГ, никой нямаше и внимание да й обърне, ама...съдба.

Пред закона всички са равни! Поне в нормална държава...

Е ГААА ти Държавата, какви извратени съдии да си правят гавра с момичето само щото е известно. Гнусно общество!!!

Виж сега :тъкмо известните трябва да съблюдават най-строго закона, защото са модел на подръжание от безброй много подрастващи. Когато известните отнасят наказанията на всички неизвестни им е ясно, че и тях няма да ги подмине закона в подобен случай. Така правят в "белите" страни. А при нас е обратното : показваме на подрастващите, че ако си известен може да убиеш човек и да не ти се случи нищо. Той неизвестния у нас е със статут на негър в САЩ през 50-те и 60-те години на 20-и век - никой не го брои за човек.

Да, ама момичето първо се е изгаврило със съдебната система - 7 пъти не се е явило на терапия и си е получило заслуженото. Така и други нейни колеги и колежки ще видят, че гаврата със съд. система не е добра идея.

Законът си е закон - не го спазваш - биваш наказан. Никой с никого не се гаври. Имала е забрана, не я е спазила. Била е предупредена - продължила е да пие. По законите на щатите тя може да е обществено опасна. Там е забранено да публично място да носиш алкохол. Твърде строго е това, наистина, и аз не го приемам, но след като е нарушила правилата, влиза в затвора. Затова пък в нашта мила родинка и човек да убиеш ти дават условна...щото си известен. Ми аман от известни престъпници, крадци, убийци!

ето това е дарява няма известни няма богати пред закона всички сме равни!!!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако някой ден ви опре до гъзовете няма да ръкопляскате така. Искали "бала" държава. Какво му е бялото на тя жас бе нщастници тъпи?! Някой се скарал на детео забеля и айде обяснения.За нищо ги лишават от родителски права. Горките деца. Заради два шамара ги оставят без родители. Държавата ги граби, едни други не се понасят. Отивайте да миете кенефи.Не се знае дали и така ще оцелеете. На всичко отгоре насаждат на нещастниците,че са най-великите. Същото е и КНДР.

Я мъквай бе!

Нещастник си ти. Пробацията е била във връзка с шофиране в нетрезво състояние. Тъпата пача я е нарушила.

злоба ли усещам в думичките ти или безсиля? нито мя кенефи, нито са ми взели децата. живея си и то доста добре, чак понякога и за бг се сещам та да видя там какво става:) успокои се, пусни си новят хит на преславка или глориика и отиди на работа, ако ваобще имаш такава, та дани шефат ти ти плати мизерните ч00 лева. а линдсеъ си го заслужи,то не бяха нарушеня и други престапление по време на пробацята. и все някои и е виновен друг. браво на садята, постави я на място! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си нещастник!!Не ти харасват реда и законите!Ще ти се да си правиш каквото ти се ще,без последствия-да си хвърляш боклука през прозореца,да пресичаш светофар на червено,да си пребиваш децата!Ще ти се,ама няма!Запътили сме се към нормалните държави и там има правила и ред.И те се спазват от всеки.Затова и тези държави са мнооооого по-развити от нас,а ти си живей в кочинката и плюй по запада-то гроздето е най кисело-когато не можеш да го достигнеш!!

Някой ден ако и тука станат така нещата ще стаеме и ние бяла държава.

А у нас убиеца Ставийски и един ден не лежа в затвора.

Може да е по-малко отколкото биха дали на някой негър, но все пак е присъда. Евала на тази съдебна система.