Дженифър Анистън с ново гадже

Дженифър Анистън подхрани слуховете, че има нов приятел, след като беше забелязана да вечеря с актьора от сериала "Истинска кръв" Кристофър Гартин.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън с ново гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

актрисите са да играят във филми....толкоз....ако искате секси актриси.....търсете в съответния жанр...изборът е далеч по голям ако искаш да видиш неземен сексапил...пък бил той и леееко тунингован...дерзайте

много е сладка! не е с кукленска красота като ангелина, но има духовна красота в нея и силно чувство за хумор. женнифер не може да играе роли на терористка или жената вамп както агелинка, която си е рязала вените и е ходела с кожени каишки с шипове около врата, дрогирала се е и т.н. ангелинка е дявол с ангелско лице и брад е заприличал на старец след пет години савместен живот с нея. да и се радва още даааалги години, завалята! нали искасахе красавицата на планетата?! а пурвата им биологична дащеричка с агелина шилох искала да баде...момче... жен е нежна душа и не е трагнала да скача в леглата на женени маже, докато ангелина е безскрупулна красавица, която с цената на всичко, ще постигне целта си...хаиде, сас здраве! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

жената вечеряла с някого,а друг ги подслушвал.Че и не харесал разговора,но пък решил,че е гадже.Е,тия са по-смотани от всички.

Искрено и съчувствам. Да изгубиш мъж като Брад Пит... заради жена като Анджелина... Поставете се на нейно място, как бихте се чувствали, ако съперницата ви изглежда като Анджелина Джоли?

Не ме интересуват особенно,но ме впечатляват суперлативите към тази посредственна физиономия.Още по-малко,че никой не я познава в действителност.А явно Брат Пит си е преценил с коя да бъде.

Комплексирана дърта фльорца

Въобще няма една хубава черта. Прилична, слаба и руса. Никаъв сексапил или чар. Обикновена жена.

аха. точно така. освен тва, косата и е изрусявана и изправена. истинската и коса е тамна и ситно кадрава, почти фризирана, като на повечето гаркини. слаба е да, но това тяло го поддаржа с нечовешки глад и още по-нечовешки тренировки. може би и затова е и толкова злобна? защото е все гладна и изнервена? дори на рожденя си ден е тренирала в залата и то целя 6 часа! да и е сладко:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да прочета мнение,което съвпада с моето.Посредственна е.

Прилича на учителката ми по руски навремето. И е почти толкова умна...

сагласна сам с чоцолате, женифер е обсебена от себе си егоистка...постна е като постна мандга, за това мажете и бягат...при нея вразките са по-скоро реклама на новят и филм. или вазможност да се счуми около нея...изкуствена е като носа си.

Май е единствената наистина красива холивудска актриса!

Просто ти така смяташ.За мен е с най-обикновенна,дори без специално излъчване физиономия.Тялото не ме интересува,то се коригира,макар и с много усилия.Виж излъчването е дар Божи.

Харесвам я, изглежда много естествена, непринудена и усмихната. Дано намери човека до себе си:)

жени мога да видя и като погледна през терасата.Щом е в световните обективи, искам да видя специално, рядко срещано човешко излъчване.То иначе и нашите българки са красиви.

е какво ще видиш през терасата?все пак тя е артист,не е модел...

Някои хора нямат начесване!

много ми е симпатична - изглежда непринудена и земна! и много по-естесвена от анджелина! но след брад пит едва ли ще срещне голямата любов! жалко, наистина!

ваобще не е нито естествена, нито непринудена, нито мила. злобна и завистлива, обсебена от имаге-а си. затова и толкова години е без гадже, зашотот за нея е по- важно какав имаге има, а не дали е щастлива, и понеже и е трудно да намери маж, които би и видгнал реитинга, си седи сама\, прави провал след провал на големят екран (послднят и филм, макар и с малак успех беше марлеъ анд ме и то благодарение на овен вилсон.) жената има 3 пластични перации на носа. освен това, явно нямата достап до америцанската пресса да прочетете що за снобка е и колко трудно се разботи с нея заради уясните и капризи. за разлика от нея, всеки филм на ангелина е хит. жен неедс а макеовер. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-красивата за възрастта си, спор няма.

за 100% мАж като тебе да е най-красива:)