Майкъл Дъглас с първа публична изява след тежката диагноза

Холивудската звезда Майкъл Дъглас удържа на обещанието си и уважи с присъствие премиерата на новия си филм "Уолстрийт 2"

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас с първа публична изява след тежката диагноза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много съжалявам за голямото нещастие,сполетяло Майкъл Дъглас!Най-съдържателните драматични и неомръзващи филми са с негово участие.Дано се оправи и дано на всички хора,които страдат от ужасната болест да помогне Бог да оздравеят!

тая пък как се хвана с мъж по-стар от баща си, явно не е добре с главата

много груб коментар- това си е тяхна работа. и двамата са големи артисти и не трябва толкова елементарно да се изразяваш за чужди неща. знаеш ли кои получават оскар?- много малко артисти. желая на тяхното семеиство да се разминат с т ази неприятност. понякога стават чудеса

Съжалявам, много го харесвам, но е пътник и му личи.

и ти си пътник,но никога няма да минеш по неговия ПЪТ,децата ти също,и внуците ИДИОТ!!!!!!!

Eee бахти, значи ние като нямаме оскари значи не сме хора, егаси лицемерието

ох, ама кои ви пише статиите? пурва публична изява??? гледате ли други медии, четете ли чужди изданя... или гостуването му при яъ лено не е публична изява...??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Представяте ли си само - тази мацка Сюзан Сарандън е на 64 години! И по-хубава от всякога!

Майк имаше голям проблем,че винаги бил полово неудовлетворен, демек оная му работа винаги стърчала като на ТЕЦ комина. А сега? Оказа се ,че в живота има по големи проблеми. Сега едва ли му е до секс. А това готено гадже ще се прескача като зайче на друга полянка. Такъв е живота...

дано победи това лошо нещо.успех.

велик актиор-дано се оправи!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много готина двойка са двамата. Мъж от класа и изтънчена секси дама. Дано им предстоят още много страхотни мигове заедно.

Lita mnogo si tochna v komentara