Избраха ”Мис Блонди” в Благоевград

21-годишната студентка по икономика в "Американския университет в България" Анна Петрученя спечели конкурса „Мис Блонди” в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Избраха ”Мис Блонди” в Благоевград | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

блондинки от горе или от долу

Еи селяни от Благоевград, вие да не би да сте руска република.Какви са тия плашипутарници които сте допуснали на тоя цървулски конкурс??

Колко хубави момичета на едно място, и най-грозната да спечели....После нека обясняваме по цял свят че жените ни били красиви ...

Обичам жени с чувство за хумор. Гледах председателката им в предаването Размяна на съпруги. Там се опита с 500 лв. за фризьор да направи 1 циганка блондинка. Плана не й успя, защото нашенката беше по- инат от рускинята- купи си перука и я сложи върху двучасовото упражнение на скъпия майстор.

Маалиййй, к'во ста'а по тея конкурси, бре? Та половината съученички от класа ми бяха къде-къде по-хубави от победителката! А аз си мислех, че не са нещо особено! Ооо, значи нищо не съм бил видял!!!

Всички знаем за предварителния избор,какво се чудим на избраните?От години не е имало наистина избор от страна на публиката.Тези конкурси са излишни!

самата организация на конкурса е трагична, какви момичета искате да има...??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей тва ше е първото русо дет ша остане ГЛАДНО ! Ми то много грозно бе, мяза на рус крокодил.

Ми то трите близначки да бяха участвали поне.

Много мислех дали да напиша каквото и да е...но не издържах! ХОРА ТОВА Е ОТВРАТ..УЖАС..СРАМ..Моля не публикувайте снимки с такова съдържание! Плашите нас и нашите деца!

Малиииии, вук (вълк), мамо, вук!!! Дзверо дзверосан и още толкова около него! Много са грозни тия, бе!

7 изглежда добре наистина, за разлика от победителката

А защо не момичета с 3,4 или 7, които изглеждат доста по-симпатични от матрьоната

руски тьоти, председателката,изрбаната пълна отврат.

Това не е ли конкърс за крокодили?

малиии, дзвер

Тази определено е конкуренция, на пернишката миска ... И двете излгеждат потресаващо - буквално.

Всички са безлични, особено победителката. По принцип блондинките, с малки изключения, са такива. А перхидролките са още по зле. И за да не ми кажат че завиждат, ще кажа че съм брюнетка, успешен модел в скандинавските страни къъдето повечето са блондинки. Нямам какво да завиждам.

божее, тая руска девушка е много страшна и там явно играят кинти

Въх мале, преди да погледнете снимката с усмивката на победителката си плюйте три пъти в пазвата срещу уплах и си уговорете предаврително час при врачка да ви лее куршум. Не мога да разбера нас за идоти ли ни вземта или хората, които организират тези конкурси са идиоти...?

Свършиха ли хубавите български момичета, та трябва да се избират руски мамаши?!

Aма вече и такъв конкурс ли има?!?

боже, та тя е страчна, бягяте от нея дечица *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е как така случайно председателката на съза и победителката имат Руски имена и физиономии? С тази чаровна усмивка ли е спечелила журито ?

И по какъв критерии е избрана? Най-руса? Най-грозна? Или е достатъчно да е рускиня? Много е зле. Може и да е умна, ама ще й е трудно да го докаже.