която да го разбърква, докато замръзва (иначе ще стане на буца или на неприятни плочи/парчета лед)/
Ако ви интересува коя е най-добрата (според международните форуми) - ето я:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UFNJ1Y/ref=ppxyodtbasintitleo00_s00?ie=UTF8&psc=1
Взех преди 2 години за вкъщи и сме много доволни!
И не гледайте дословно тези рецепти. За да стане хубав сладолед, в него трябва да орисъства минимум 500 мл течна незаквасена сметана, препоръчително President, понеже май само тя остана да е от мляко, а не от имитационни растителни мазнини...
Става страхотно и когато захарта се замени с карамел или с кафява такава.
Бърка се точно 35 мин. в машинката, като преди това купата е престояла поне една нощ във фризера или в камерата на хладилника (ние си я държим там...). След това се дозира в купички, покриват се с найлоново домакинско фолио и се оставят за 2 часа във фризера за да стегне (понеже сладоледът, произведен от машинката е доста "мек").
Става разкошно!
Е тва мързела е голяма работа. Скоро прогресивните зомбита ще гълтат хапчета вместо храна и ще мляскат от удоволствие и ще пискат колко е здравословно.
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Разбира се, че трябва и машинка, (нерегистриран)
която да го разбърква, докато замръзва (иначе ще стане на буца или на неприятни плочи/парчета лед)/ Ако ви интересува коя е най-добрата (според международните форуми) - ето я: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UFNJ1Y/ref=ppxyodtbasintitleo00_s00?ie=UTF8&psc=1 Взех преди 2 години за вкъщи и сме много доволни!
...продължение (нерегистриран)
И не гледайте дословно тези рецепти. За да стане хубав сладолед, в него трябва да орисъства минимум 500 мл течна незаквасена сметана, препоръчително President, понеже май само тя остана да е от мляко, а не от имитационни растителни мазнини... Става страхотно и когато захарта се замени с карамел или с кафява такава. Бърка се точно 35 мин. в машинката, като преди това купата е престояла поне една нощ във фризера или в камерата на хладилника (ние си я държим там...). След това се дозира в купички, покриват се с найлоново домакинско фолио и се оставят за 2 часа във фризера за да стегне (понеже сладоледът, произведен от машинката е доста "мек"). Става разкошно!
Фен (нерегистриран)
Рецепти за сладолед???? Как може такива простотии да пишете,само си изгубих времето да чета,пък и сега даже коментирам. Ужас !!
ало, (нерегистриран)
И къде е сладоледа ?
Старовремец (нерегистриран)
Е тва мързела е голяма работа. Скоро прогресивните зомбита ще гълтат хапчета вместо храна и ще мляскат от удоволствие и ще пискат колко е здравословно.
bor (нерегистриран)
Във втория вариант липсва каквото и да е охлаждане. Нещо като кафява крем супичка ли се цели?!
?!? (нерегистриран)
Сладолед?!?
не,това е (нерегистриран)
сладолъжа .
НАЙ
Обвинения и поредни скандали разтърсиха имението на любовта
Шеф Виктор Ангелов напусна изненадващо Hell's Kitchen
Участничка от "Ергенът" влезе в болница
Кание Уест отваря порно студио
Machine Gun Kelly отпразнува 34-ия си рожден ден със специален човек
Шеф Виктор Ангелов напусна изненадващо Hell's Kitchen
Обвинения и поредни скандали разтърсиха имението на любовта
Шведската принцеса Виктория започва военно обучение за офицер
Бивше гадже на принцеса Беатрис почина от свръхдоза наркотици
Участничка от "Ергенът" влезе в болница