назад

Актрисата Мена Сувари откровено за Кевин Спейси, сексуалното насилие, алкохола и наркотиците

10:01 | 30 юли 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 18 19158

Коментари 18

Няма нищо общо със случая, но се сетих едн серия по Тери Прачет където дебелата дама от благороден произход бр представена като спортна мулатка, дебелият тип, мръсен и пушещ пура бе момиче в инвалидна количка, джуджето бе представено от недодялан гей а самият капитан Ваймс бе недодялан алкохолик незнаещ къде е, тъп и дрогиран през цялото време. Идеята ми беше, че всичко е ужасно изменено и опорочено. Пренаписва се всичко, буквално всичко, опорочават се хора, исторически събития, доброто вече е лошо. белият е враг, онзи дрогираният е светец, неплащащите данъци са насърчавани и поощрявани а добрите и работливите мачкани и преследвани от машината. Кевин Спейси го смачкаха осъден и оплют от анонимен ищец. Хубаво, че го оправдаха но съсипаха не само образа му но и човека за винаги. Вече правилото е Виновен си докато не докажеш противното а ние знаем, че си виновен дори да го докажеш. Недоказуеми действия от преди 20 години се оказват неоспорими доказателства а тълпи от озлобени крадци са борци за свобода. Скоро, много скоро ще ни притиснат в прахта, ще ни извият ръцете и ще дойде новият световен ред , реално вече сме в него

Mного тъп превод,неразбираем на места....Ехо,редактирайте с цел да изглежда разбираем текста преди четене!

Стига бе това недоразумение и Кевин Спейси.

То вече не остана нито една сексуално НЕ насилвана дето се мисли за звезда.

Няма как да ти посегне, защото е обратен - Цитат: "Много млади мъже имат „истории" с Кевин Спейси.“

Поредната, която няма какво да каже, но го казва с много думи, че чак и с книга! Интелектуалка, Уотсън!

Ами моме, на времето не ти е направило впечатление, защото не е станало нищо, кой знае какво. Сега всичко се прекеспонира с цел да се скарат мъжете и жените и да се раздели обществото. В природата на мъжа е да предлага на жената, в природата на жената е да приема или отказва, но да не приема предложението като сексуално натрапване, а като комплимент, че е женствена и желана! Сега едва ли не всеки флирт е сексулано насилие, тотална глупост!

Ама разбира се, всяко желание БИ МОГЛО да се разглежда и като комплимент, но също така има и драстична разлика между "много си хубава днес" и "ще ти пръсна сливата ма, кукло". Ей това е хубаво да се научи.

Дали жената го вижда като сексуален тормоз или като флирт зависи единствено от това доколко мъжът й харесва. Дебелакът е свиня, но ако има пари е мечок.

всъщност, сувари нищо лошо не казва за спейси, дори напротив-хвали го. няма как спейси да се е натискал на сувари, той сам си призна, че е гей, а простотиите дойдоха от нереализирали се в киното озлобени и алчни хюмнета. всичките тия болшевишки простотии в голливууд се отразяват много зле на киното. например, сериалът къща от карти е чудесен, но се скапа тотално с отстраняването на спейси. п.п. апропо, съдът оправда спейси! но какво от това, злото е сторено...

Тая сега се фали, че Кевин Спейси и го е турил навремето или се оплаква, не мога да разбера?

Поредната която иска да изкара някой лев на гърба на друг

Обратното, за нея случилото се е било нормално и очевидно е нямало СЕКСУАЛЕН елемент. Иначе филмът изведнъж придобива друг привкус - баща убива педрото, който се увърта около сина му или се измъква. А репликата от Бейби драйвър е култова "I could not believe the balls of this kid".

Всъщност Сувара е написала голяма червена точка на Кевин Спейси.

Как точно? Нещо лошо ли е направил Спейси? Момичето се плющи с който падне от 12 годишна. На 20 вече беше отракана холивудска ковра. Спейси леко я е въвел в ролята й, човекът е на 40 и нещо и нема как да мине за "стар", особено имайки предвид, че Спейси трябваше да се нацепи за тази роля. Даже мисля, че ако въобще някой е имал мръсни мисли, това е била тя, а не той, който просто я подготвя за сцената й. Това е много добър филм, отдавна не правят такива, сега празноглавите правоверни леберастчета гледат как някакъв безполов се влюбил в автомобил и им се родили три малки прасенца със светещи очи. Марвел и комунистическо промиване на мозъците на младите.

Червената точка е в положителен смисъл. В детската градина добрите деца получаваха червени точки, а лошите черни. Тоест казала е, че нищо лошо не е видяла от него, а й е помогнал да се отпусне за сцената.

Оф Защо не пише и разказва от 12годишна, а от 20г, може бе защото само “Кевин “ е УДОБНА МИШЕНА Разбираме, че е страдала, но за кино се иска характер ! Да не казваме “дупе”, че в случая ще е извращение:(

Ами "дупе'. лИце продава

Към новината