назад

Алек Болдуин прегърна сина и съпруга на застреляната от него Халина

10:01 | 25 октомври 2021 | Редактор: Боряна Колчагова 32 52291

Коментари 32

А е що пишете лъжи. Навсякъде говорят че Болдуин е репетира сцената със стрелбата и камерата не е работела, вие пишете обед атноото...

Всяка изстреляна частица от дуло е проектил който може да нарани или убие!Проектил може да изстреля и капса от детски пистолет!Всеки който е наясно с оръжията,трябва да ги знае тези неща!

.

Току що прочетох в друг сайт, че бащата на тази Хана бил известен холивудски оръжейник. Та мисля, че това е причината - не феминизмът, както пишат някои по-долу, а добре познатата ни шуробаджанащина! Затова са й дали тази позиция, за която очевидно няма качества, затова и си е позволила да бъде небрежна! Аз на работа, от която не зависи човешки живот гледам да съм сериозна и концентрирана, на връзкарката грам не й дреме!

Голям пич е Алек...мъчно ми е и за него, мисля че е съвестен човек...това няма как да не те промени...и как ще играе подобни сцени за в бъдеще?

ако вместо каубой бяха пратили социален работник да се справи с кръвожадните и безскруполни бандити :(

Убиец без присъда. Виновник или не? Пряк или непряк? Останалите виновни изглеждат удобно извинение, за които за момента не изглежда да има присъда. Лека первезия е убиецът да се среща с мъжа на убитата от него, но направо е станал филм във филма и би могло да е основа за нов филм... Ако името е Галина писмено, то тогава се чете Халина на украински, а не Галина. Има вероятност тази 24-годишна да има повече опит от много българи след като вече няма задължителна военна служба в България, а често в България няма достатъчно натрупан опит..., но в САЩ под път и над път оръжия и какво ли не, а това изглежда с френската дума неглиже. Живеем в модерни времена, а се допускат смъртносни оръжия на снимачната площадка... звукът може да се възпроизведе отвсякъде, на различно разстояние и под всякакъв ъгъл. Възможно е и с компютърни ефекти да се направи и изтрелът, но за по-голяма достоверност със смъртоносно оръжие се стреля срещу оператор от близко разстояние... Докъде води това да се правят по-близо до реалността смъртоносни сцени? Друг е въпросът защо останалите не са напуснали след като са знаели за това, че оръжието е засичало и са се оплаквали за това. Каквото и да си говорим трябва да се призем с Ковид, за смъртоносните пътища и за момента кораба Вера-су, а и енергийната криза, която може да осакати цялата икономика на България...

В общи линии поръчково убийство, за да могат всички да си заживеят с манджата им щастливо в Америка без нея! Ясно кой не е бил на място само тя, трябвало е мъжа и да е оператор, а синът и продуцент, а тя е трябвало да си намери друго семейство ама уви По- лесно за всички е било така само тя да умре!

Интересното каква работа имат Истински Патрони на снимачната площадка за да ги убърка някой.

Знаеш ли кое е общото това, че не снимат любовни филми, а уестърни! И че мъжа и е имал връзка с оръжейничката на 24 и са си пазили взаймни гърба, и са я убили в деня в който е била родена!

Даде, на мен ми стана ясно че сигурно е украинка, но украинците така го произнасят със Х и май така го и пишат някъде вече.

Каква халина бе, dir, обезумяхте вече...ГАЛИНА. Украинка.

ама тези в холивуд (купен до голяма степен от китайците) мразят оръжията и все манипулират хората. искат пълна забрана нормалните хора да могат да носят и използват оръжие за самоотбрана! същевременно, мърлячите нито са проверили патроните, нито са имали защитно стъкло, но за сметка на боравят с всякакви оръжия, които искат да са забранени за всички останали.

Добре, де, на никого ли не му хрумва, че на снимачната площадка изобщо не трябва да има истински патрони. Под никаква форма. През цялото време се говори, че оръжейничката не била внимавала, помощник режисьора не бил погледнал, актьорът не бил проверил втори път. Ама те какво? В кофата с патрони са омешани истински и халосни и оръжейничката без да иска не видяла какво пъха? Я стига с глупосите! Какво изобщо правят истински патрони на място, където се снима филм? Това не е бойно поле. Ако аз трябваше да заредя пистолета и да го подам, нямаше да има от къде да взема истински патрони. Това да не са камъчета от плажа? Тези патрони някой ги е донесъл на мястото, после ги е поставил в пълнителя. Това няма как да стане случайно. Това или е преднамерено действие, за да стане фал, или е плод на безмозъчното обсебване на американците от оръжията и патрони се мотаят на всеки ъгъл.

В САЩ бойни патрони може да намериш в почти всяк къща. Ама и ти си толкова оръжейник щом си нямаш хабер, че сценичните боеприпаси са ясно маркирани с оцветител за разлика от бойните! Или е недоглеждане от страна на оръжейника и е вярвала, че няма как боен патрон да попадне при нейните, а очевидно е била расеяна и при предишни случки. Или някой е подхвърлил боен патрон маркиран като сценичен. Скоро ще стане ясно. Вероятността за случайност и недоглеждане обаче е твърде малка.

ако е попаднало нещо в цевта като се събере с халостните патрони си става съвсем истинско оръжие. особено от близо. Може да не са били истински патрони.

И с това нещо уби един и рани втори? Хайде по-сериозно.

по-скоро IQ-то ти е 80 :) как работят старовремските оръжия и оръдия? колко хора са избити с тях? снарядът отзад ли се е зареждал или е бил натъпкван в цевта?

24-годишна кифла е оръжейничката на продукцията!!! Не можаха ли да намерят някой поне който е бил в армията или някой от полицията - въобще човек пипал оръжие, отговарял за оръжие, провеждал стрелби ... Този, който е назнаил кифлата трябва да е на подсъдимата скамейка. Пък и кифлата - като не разбира от нещо, да не го работи. Сега поради един, дето е търсил човек на принципа "Кой е готов да работи почти за без пари." и един дето се е наел да върши каквото и да е имаме една мъртва, едно сираче, няколко опечалени и един възрастен човек, който вече ще е половин човек. А Алек Боулдуин отдавна е в "Холувуд" и би трябвало да ги знае що за льольовци са.

Ей, шмигел! Имаш ли представа колко 24 годишни в САЩ ги водят ветерани от войните защото са били в Авганистан или Ирак за година, две?!? Колко полицаи или военни познаваш които са хващали нещо повече от Макаров и имат поне 1000 изтреляни патрона, та си мислиш, че службата в полицията или армията е атестат за умения като оръжейник! За оръжейник в киното са нужни елементарни познания за оръжия и боеприпаси и страшно много дисциплина и внимание!!!

Самият аз на 19 години имах вече изстреляни над 5 000 патрона. Без да съм бил в САЩ. Ясно ми е, че там има много квалифицирани хора по темата оръжие, даже и съвсем млади, защото те са отраснали с оръжието. Но все пак обикновено това са мъже. Просто оръжието рядко е женска тема. Също понеже филмовото оръжие силно се отличава от бойното, всеки такъв отговорник би трябвало да е минал някакви курсове по филмово и бойно оръжие. При това някак проверките на оръжието би трябвало да ги правят двама души. Даже в армията, всяка проверка свързана с оръжието се повтаря от втори човек - дали ще е отговорника за стрелбите, дали разводач на караул, дали просто колегата, но всяко оръжие преди да се обяви за безопасно се проверява от двама души. И използващия оръжието трябва лично да се убеди в това какво са му дали. Щото ако беше филмов пистолет с боен патрон, сега самият Алек Болдуин щеше да е сериозно контузен, ако не мъртъв.

Така е , като назначават с предимство разни кифли и гей-негри активисти на Блек Лайф Метър и Мее Туу - да им се невиди и дефектната семка и акъля малоумен.

Такова ниско ниво на професионализъм е потресаващо... Като толкова искат да спестят пари просто да дойдат в Бояна и хем ще стане хубав филм, хем украинското момиче Галина ще остане жива и пари ще направят! От лакомия е всичко!

Обърнете внимание на обърнатият кръст на фланелката на тъй наречената оръжейничка - типична представителка на съвременен Холивуд, завладян от джендъри, сатанисти , вегани и учители по йога.

24 годишна,неграмотна кифла ,назначена за главен оръжейник с огнестрелни оръжия ,по квотите на феминизма и мее туу-.Ще падат самолети,ще потъват кораби,коли ще горят ,хиляди невинни ще умрат докато женорята не се върнат ,там където ги е поставила природата- боса и бременна до триъгълника печка - пералня -хладилник с 5-6 дечурлиги край нея

гоуем артист

ПОКОЛЕНИЯТА с татуираните кореми, позите в инстаграма и фейса, родени безделници какви ги вършат и ще ги вършат. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАКИВА БОКЛУЦИ

Sas osobena boiazan smeia da odbelezha che u mene bituva mnenieto che Aktiora - obiets i Obitata sa imali liobicen roman vazusnova na koito toi e pribegnal do nai-krainata miarka natiskaiki kovarno spusaka na COLTa.

lu4ka

А учебникът по български къде е?

И празна пушката гърми един път.

Така наречените оръжейници не минават ли обучения и последващ контрол за дейността си? 24 годишна кукла може да получи трайни умения за работа с оръжие само в полицията и армията.

То не е ядрена физика, просто трябва мисъл малко

Към новината