назад

Алекс Сандър разбива сексуални табута, отдавайки се на опасна близост с двата пола

17:48 | 21 юли 2021 40 7402

Коментари 40

бил изненадал тоя?"ПОЧИТАТЕЛИТЕ СИ" ?! ХА ХА ХА ХА ХА!!!!!

Поредният мазен,адски неприятен и бездарен педераст!АМАН!Пишете за талантливи,смислени хора,кого го интересуват парцалеси като тоя мазньоч!

Абе, като гледам, все мастити хетеро-мъжаги се изказват по темите за педерасите. Много спотаени мечти сте натрупали! Ходете под душа да се облекчите малко с мисълта за момченцето.

Ясно е, че и ти живееш визуално....да ти се вижда задника. Васил Найденов и Георги Паралел бяха истински мъже, когато Парцалев се въплъщаваше в киното а Найденов изпя "Синева". Всички знаехме че те спят с мъже, но това не пречеше да ги обичаме като артисти и личности. И мъже, и жени, и деца. Не бъркай интимните отношения в дома със СОЦИАЛНАТА ПИДЕРАСТИЯ!

Педерасите някой ви е втълпил, че ВСИЧКИ мъже тайно искат да ебат други мъже. И че всички мъже са скрити педераси. Та педалче, ходи да те ебът твоите и се поограмоти малко кой педерас и кой не

Какво да се каже? Изключително долнопробно парче, крайно некадърно изпълнено от явен, не бих казал бисексуал, а явен хомосексуалист( най- вероятно от семитски произход). Позирал за Томи Хилфигър, завършил университет Барух, всестранно развит гей въобще. За първи път го чувам и виждам. Надявам се и последен.

Има ли чифут, който не е хомосексуален и не е комунист?

защо ни занимавате с някакъв амбриаж ?!?

Напомня на клипа на Dua Lipa - New rules.

Кой знае, колко чичковци са свършвали върху този?

Коя таааа бе, ама от дек на дек бе? Откъда накъдя ба ??!

Никога не съм го чувал и няма да си пусна никога тая песен. Влезнах само да кажа, че е педераст и да се посмея на коментарите.

Поредният безграничен...педераст ! Ай стига сте ни ги навирали и рекламирали, че е голям гнус.

Kenn1111

Явно някои смятат че трябвя да си извратен за да станеш или останеш известен та и тоя така.

пишете за некое дърто курве, отколкото за пеераси бе!

Бате, кой е тоя?!

Абе мацките не са лоши , ама не знам защо ми се повдига от пичовете.

Страшна отврат!

И кое му е медийното и интересното?

Има учебници по психопатология издадени преди 10-ти ноември, но в рамките на късния социализъм. Там си има раздел за сексуалните извращения, все още болести, но вече не и престъпления. Такива бяха, по памет и азбучен ред: 1. Воайорство 2. Геронтофилия 3. Зоофилия 4. Лесбийство 5. Копрофилия 6. Мазохизъм 7. Некрофилия - криминализирана 8. Нимфомания 9. Педерастия 10. Педофилия - криминализирана 11. Прекомерен онанизъм или мастурбация 12. Садизъм - криминализиран 13. Сатириазис - мъжкият еквивалент на нимфоманията 14. Травестизъм - влечение да се обличаш в женски дрехи. Имал е и друго, професионално значение. Актьорите до ХХ в. са били само мъже и са играли и женските роли. И са се преобличали. Сигурно има пропуски, но като цяло това беше положението през 70-те.

Липсва най-важната болест на този период - ДОНОСНИЧИСТВО. Във всички ЧОВЕШКИ епохи това е престъпление. Първо морално.

Е това е повод за възхищение и възхвала!!!

Марш оттука, мърша.

Обикновен педераст.

Тоя свири, пее и играе. Може и стихчета да знае.

Ако и това не помогне - винаги има и зоофилия! Гледам, че си и ромче, вие разбирате от животни. Клипът ще стане супер! пп: Песента ти няма да влезе в топ 10 на "Билборд" или "МТV Pоp", обаче. Ще трябва скоро да бачкаш. За дърти, мазни, но нежни началници.

Да си гнусен педеруга отдааавна не е новина

:))) Ми естествено - бисексуалност=артистичност, хомосексуализъм=талант, смяната на пола=върховно постижение в изкуството...

Александър е брутално надарен!

Ма ква е таз гейщина ва? Какви са тия тъпотии бе, дира?! Ебаго и педала надрискан! Марш да копаш траверсите на жп линията!

Скъсахте се да ни пробутвате пишман-педали. Не усещате ли,че реакцията е точно обратната?

Ми не, напротив. Ама като ги псуват им прави кеф. Като в стария виц7 Седят трима в публиката на футболен мач. Единият: - Искам да съм съдия, да свиря несъсществуваща дузпа и целият стадион в един глас да викне "У да те е..а и рефера!" Вторият: - Аз пък искам да съм футболна топка и 22 играча да ме ритат, ритат, ритат... Третият: - Пък ази искам да съм линейка, някой да се контузи и на носилка да ми го вкарат отзад. И като хукна из града да свиря и да викам Ау-у-у-у-у-у...

Браво Алек браво сандър

С бай БезОс да отлетиш, Марс и Юпитер да покориш.

Като се напънат да се правят на интересни, само стават смешни. Алекс Сандър, Деси Слава и прочее тъпизми - първото име е кратката част, а второто име е допълнението. Няма ли някой Цвето Слав, Добри Мир, Ники Лай, Вик Тор и прочее кретении?

Да знаете само как се радвам, че вече съм на възраст! Щото в такива времена живеем, че даже в библията е описано там как са унищожили содом и гомор! Сега това тука е бетер описаното в библията! Че даже ако има чалъм излизаш на улицата и си показваш задните части и пишеш ето ги готови за употреба! А момент то това се прави и в момента по разните му паради! Еми жалко за внуците, че в най-скоро време може а ги задължат да правят секс и така и така!

Е те на тва му се вика мъжка кифла

Модерно момче...бисексуално. Едно време им викахме активни педерасти...

Жив педерас

Тая мома да е активна?!

Към новината