назад

Били Айлиш е изпълнителката с най-богат речник сред съвременните млади поп звезди

10:51 | 04 август 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 19 2882

Коментари 19

Ди мисли че тая е наркоманка? Ааа да….щото вие всички сте наркомани

Имаш невероятни дедуктивни способности. Почти като музикалните такива на Били. Въпреки че не употребява, наистина оставя впечатлението за надрусана трътла с поведението си на екрана. Това си е нейният начин за бунтарско поведение срещу статуквото. Но цялото това поведение, съчетано с протяжното мрънкане, просто дразни.

Ама в 90% от песните си мрънка под носа

Тая прилича на надрусана

явно колкото по-надусан си, толкова по-"оригинален" е езикът ти. Това не говори много добре за Джъстин Бийбър. Дори и на толкова наркотици пак не му идва интелекта :)

ксанаксова героиня ли? Аз се чудех дали не я реанимирят всяка сутри за да стане. Те! била оригинална. До къде я докарахме!??!?

Хахахах Ариана Гранде 79, много са ѝ, само мънка нещо. Вече никой не я слуша и се бута да прави песни с по-известни. Иначе голямо промотиране ѝ удариха, еми не ме кефи и това е.

Щото автор е брат й, а тая пача се прави на еманципатка.

Какво по дяволите означава това?

Като не знаеш елементарни колоквиализми, ще ти го обясня бавно, за да ме разбереш. Тази трътла се прави на indipendent strong woman, която се бори срещу патриархата и мъжкото потисничество, изразяващо се в това, че песните й са писани от брат й, той е изградил студиото, в което тая да проходи, той е бил плътно зад нея в кариерата й, а тая сега се прави на жертва и на творец, пък мяза на вечно полу седитирана с транквиланти убитачка. Та това е еманципатка - хем с най-малко заслуги за развитието си, хем надменна и "еманципирана"

Явно не си я слушал и говориш наизуст. Тва е една от най-добрите певици глупак

А, от академичен интерес съм я преслушвал. Трагедия. После ми трябваше дитокс с Джус Нютън или Пати Смит, ама ти тях не си ги и чувал. Или пък Харт, ама никоя от тях не си мънка под носа и няма вид на прекалила с транквиланти вчерашна пикла.

Акодемик си на Отряда Тролеи на Пригожин....с този "изказ".

Ти на к'во си бе, че така емоционално реагираш за 19 годишно момиче, които и на живо не си виждал? Или си влюбен в брат и?

Е, как да реагирам, като тая трътла, която не може очите да си отвори напълно е спрягана за критерии за съвременна музика. Наред с оная Тейлър ква беше там. Пълно разминаване между претенции и възможности. Днешните 19 годишни да се занимават с учене, а не с "творчество", щото не са ни Бронте, ни Шели, ни Байрън, за да имат какво да кажат дори и на тази възраст. Инфантилизирано общество с инфантилизирани "творци".

Пълната класация: word.tips/singers-vocabularies

Жалко само, че няма кой да го изпее този богат речник. Мънкането на Били проваля цялата работа.

Речникът ѝ е по-богат от този на риториците от парламента.

Там, като махнеш думите, произнесени на диальект, и думите с променени ударения, остават не повече от 30 на 1000.

Към новината