назад

Блясъкът на Оскарите през погледа на дизайнерката Невена Николова

07:00 | 27 април 2021 | Автор: Стелиян Стоименов 17 70899

Коментари 17

Безлични, изгубили блясъка от преди години тази година Оскарите са с най-ниският рейтинг. По-малко от 10 милиона зрители са ги гледали. Наполовина от виналата година.

Лошо ли е, че искам на Аманда Сайфред да и народя деца?

Никола, вярвай ми - раждането е доста болезнено и по давта начина - естествено и секцио. Само си представям какво ще е, ако ти се опиташ да раждаш през твоята южна дупка нещо различно от рециклирана храна :))

Не зная какво да коментирам коментарите на дизайнерката Невена - щом намира кусур на Аманда Сийфрид и Марго Роби, а се е впечатлила от визията на Юн Ю-джун и Клои Чжао и Оливия Колман...Първите две ги вкарва в расистки стереотип на азиатски селскостопански работнички "те бяха с много сдържани, дори скромни, адекватни рокли, съобразени с тяхната същност", добре че не се изявява като моден критик и дизайнер на световна сцена , че работа нямаше да помирише посмъртно след такова публично изказване. А Овидия Колман с този тоалет ми напомня на чиновничка от държавно предприятие на новогодишен банкет..

“Освен това моето мнение е на реален, създаващ дрехи с ръцете си дизайнер, а не на стилист.” Нека да го кажем с други думи- заври си шиваческата “същност” в кутията вехтата с карфиците. Не знам що за капацитет си мислиш че си по рязаните ти от списанията кройки, но по коментарите ти съдя, че не ставаш и за “дизайнер”. Това пък да коментираш коя била къса, коя висока, коя прекалено слаба си е направо яко просташко. Особено пък като, както се вижда, и ти не си никак идеална! ЩПренебрегваш и дори принизяваш изящни решения и детайли, която всяка жена интересуваща се от мода би намерила за интересни. Завист? Бедна фантазия, бедна култура или всичко заедно?

Мария Бакалова се беше облякла стилно. Има една друга статия, че сме "изгубени в превода" , относно какво е казал Брат Пит. Не сме "изгубени в превода", а вие сте "изгубени в злобата си".

Брад Пит просто прочете реплики по сценарий. И наистина се изгубихте в превода, който разбира английски знае много добре какво прочете човека, а останалите можете да преиначавате думите му както ви харесва. Харесвам момичето, но е нелепо някой да си помисли, че може да бъде сравнянава с Мерилин. Няма нито нейната харизма, нито нищо. А не е и нужно.

ебаси страшния бухал.

Не можах да разбера само, що циците на Аманда не се приемат в тая рокля, а циците на Бакалова - в нейната да?

щото, ако почетка достатъчно Бакалава - то има някакъв шанс да й промотира нейните възвишени творения сред новите си приятели и колеги в Холивуд, а Аманда , ех Аманда й е през деколтето мнението на Невена за това как й са позиционирани цаците в роклята :))

Мария Бакалова безспорно беше много стилно облечена. Роклята и бижутата й отиваха много. Но според мен заради пандемията имаше тенденция всички да изглеждат по-скромно, докато при Мария Бакалова не беше така.

Бакалова доста се изхвърли с тази рокля. Изглеждаше вулгарно,но може би това е същността й. Исках да видя нещо нежно и невинно ,ама друг път

Каква злоба и комплекси бликт само. Спри се! Там където е сега Мария Бакалова ти никога няма д бъдеш.

Да бъда на нейно място и да се държа за ръчичка с Хъдсън -известен с многопосочната си интимна ориентация!

имаше. Както винаги на Оскарите. Имаше и такива, които я игнорираха. Необходимите свежи петна.

Как може дизайнерка да анализира пробна колекция на признати дизайнери. Вие в България се научете. Холивуд "красиви и талантливи", при определени събития вземат под наем дрехи от като тези които тледате . Моделите са от последната пробна модна колекция на известни дизайнери, манифактурно изработени от евтина материя. Някой актриси като Хали Бери, тази година не рекламираха тоалетната си правилно. Много дистрибутори не предоставят подробно обяснение за моделите и как да стилират до съвършенство. Панделката се използва като ръкави, но г-жа Бери не си направи труда да демонстрира, може и от незнание, но това не е важно. Като цяло Оскарите си бяхо скучно събития. https://www.google.com/amp/s/www.goodhousekeeping.com/life/entertainment/amp36222485/halle-berry-oscars-2021-gown-twitter-reaction/

Абсолютно адекватен професионален анализ. Браво!

Към новината