назад

Бо Дерек се е омъжила тайно за дългогодишната си половинка Джон Корбет

12:09 | 04 август 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 13 23967

Коментари 13

Мен кво ме интересува

Бо Дерек беше обикновена цицореста хубавица, която се снимаше в евтини и блудкави американски продукции. Голите й плакати можеха ва се видят по автобусите на градския транспорт заедно с тези на Саманта Фокс. Изключително посредствена като актриса, но за филмите, които правеше повече от това не се иска. Този левентин до нея въобще не го знам кой е, вероятно защото не гледам простотии от рода на "Сексът и градът". Ако престаните и вие да ги гледате имате шанс IQ-то ви да мине критичната граница от 10.

"Левентина" е Джон Корбет, в доста филми се е появявал, освен в споменатия от тебе "Секс". Много привлекателен мъж, между другото! Тук наоколо няма да видиш такъв! Повечето са трътлести шкембелии, с не особено одухотворено излъчване! Освен това, никой в статията не ги слага за велики актьори, но ти щом искаш - подигравай се, твоя си работа. Ами, готина двойка - красиви хора и двамата и щастливи, дали им пука за надменния ти поглед!?

Мъж и жена, колко скучно...

Но какви!

Какви?

Страхотна беше преди 40 години. Имах плакат от списание с нея. Този малко ми мяза на обратна резба или бисекс.

През късните 70-е, като гимназист, колко пъти съм я "пожелавал" на ден кака Бо: https://imageresizer.static9.net.au/o5Lst-vOocf4Y5lgfzyt74PWknM=/1200x0/https%3A%2F%2Fprod.static9.net.au%2Ffs%2F4099cb31-6106-4ab6-a08c-9cd70efb6e5a

Преди години беше хубава жена....

Да, много хубава и секси жена, женствена !

И сега е хубава, просто нямаш око за зрялата хубост!

Кое й е хубавото смешко

И сега е изключителна!

Към новината