назад

"Да напуснеш Невърленд" измести Бионсе на наградите Emmy

07:41 | 16 септември 2019 | Редактор: Нели Делчева 14 8622

Коментари 14

Имайки в предвид, че не сме присъствали и не са излезли неоспорими доказателства, не мисля, че е редно да коментираме кой крив, кой прав в случая на Джако. Иначе съм съгласен за застой в развитието на западната култура. За съжаление остават много напред от нас.

Напоследък нищо което се асоцира с името на Бионсе не е качествено. Само някакви неща дето целят да я издигнат в култ. Да тя е една от най-добрите, но не е най-добрата и музиката й от последните години е тотално зле. Въобще само прави кинти по лесен начин и не се напъва да е симпатична както преди.

Както почти цялата музика по света в днешни дни- бързи пари и кратка слава. Никакво послание, философия, иновация, мисъл за бъдещето. Нишо т сегашните “парчета” няма да се слуша след 20-30-50години. Дори и след две. А всички слушаме истинската музика на половин век- Куийн, Бийтълс, Майкъл Джексън, Джеймс Браун. Много си личи кога нешо се прави от и за любов и кога от и за пари. Поне в бъдеще си проличАва.

От филма ства ясно, че Майкъл Джексън не е изнасилил тези момчета. Изглежда е блудствал с тях и ги е манипулирал психически, настройвайки ги срещу жените. Не точно изнасилване, но преживяване, което може да увреди психиката на млад индивид. И е непростимо да се вършат такива неща с деца, макар и да не им носят болка. Е, има едни хора в Европа, които искат това да залегне в обучението на малчуганите в детската градина. Затова е важно да има филми като "Да напуснеш Невърленд".

Напротив, във филма едно от момчетата разказа как е прокървяло и Джако го е накарал да не казва на никого за случилото се.

Тва съм го пропуснал, аз разбрах само за орални намеси и докосвания.

Не съм сигурен, че бионсе и егото и могат да преживеят това.

Отврат. Смешка. Един приятел обича да казва “Господ гледа”. Дано да е така. Някои хора нямат срам. Няма и справедливост обаче. Ако Майкъл Джексън беше жив , този псевдофилм дори нямаше да съществува. Странно колко омраза се изсипва десетки години наред срещу него. Дори и постмортем. Жалко е за човеците като хора. Ако се смятат за хора.

Не се ядосвай! Майкъл просто много много много много, ама много много обичаше децата! С душа и тяло! Има дума за такива хора - *фил...

Пълно творческо безсилие и деградация на западната култура. Ако беше преди 30 години щеше да има документални филми за ужасите на войната по света, за отвратителната политика на големите държави и т.н. Сега измислен педофилски филм и одъртелия джендър Ру Пол.

Само презрял плод за ракия на тези снимки, за много ракия.

Засрамете се!

Във всяка столица гейпарад,а зак- леймяваме Майкъл Д. Надежда,че може да победи здравия разум или завист за таланта?

Има разлика между това да си ГЕЙ и ПЕДОФИЛ!

Към новината