назад

Дани Глоувър – страдащият от епилепсия шофьор на такси от Сан Франциско, достигнал до Холивуд

18:43 | 22 юли 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 11 6171

Коментари 11

симатична червена чернилка

и питат защо пишело, че бил жертва на расизъм.......Ами оставете за малко компютъра, довечера пак седнете и изчетете какво сте написали и изкоментирали.....С една дума - заради такива като вас! Вие освен дома, ладилника, компотите и ракикята от село и личното паркоместо пред входа на панелката друго не признавате! Първичен инстинкт - 0 ! Все други ви криви, но добре поне, че сте на изчезване.....

НЕ ни занимавайте с негри- маймуни !!! Хората в България са болни заради- турско- негърските фирми А1( Емтел, на Владимир Грашнов, който умря от Собствената си ОТРОВНА фирма) и ВИиваком ( на оня Сериен убиец и Крадец- Цветан Василев, избягал в чужбина).. Негрите са РАСИСТИ... Тия идват в България, САМО за да ОТКРАДНАТ нещо от нас.. Негрите в Африка бяха част от огромните Империи- Великобритания и Франция, до 1960 г... До преди 60 години.. А в Южно- Африканската република, англичаните управляваха до 1990 г.. Обаче, Негрите- маймуни са Расисти и НЕ искаха англичани и французи да ги управляват... и направиха собствени държави в Африка... Тъй, че ако дойде, негър в Европа и България, то тоя идва САМО да КРАДЕ от нас. Тоя негър НЕ иска нашия Президент или Правителство да го управляват.. Оня маймун ИСКА да ЗАВЗЕМА чужди държави..... И затова, който помага на негри- маймуни е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо и Стефан Стамболов... . и трябва да утрепем и маймуната и Предателя, за да я има България още 1400 години.

че Мел Гибсън играеше главната роля

Аман либерастия. Готин, страхотен актьор, но защо мисирската пропаганда основно набляга за възгледите му? Хубаво, борил се е за някаква кауза, но защо от 100 реда статия, 80 са за това, че е жертва на "расизъм". С това ли трябваше да се почете 75-я му рожден ден? Още веднъж - АМАН ОТ ЛИБЕРАСТИЯ. И кур за всички либерастки мисирки!!!

Какво означава “либерастия” бе малоумнико? “Либерастия” е всичко което на вас не ви изнася. Виж си изказа и възпитанието, от такива изроди като теб аз казвам АМАН. Вие “възпитавате” деца сигурно? Те слушат тази злоба и гнус излизаща от мръсните ви усти. Вие ли ве имате са някакъв пример или символ на “нормалността”?

симпатичен креол, леко напомня на Хари Белафонте

Нищо не разбрах...нали нямали права черните в Хамериката...как тоя е завършил университет че и актьор станал...тоя да не бял който си боядисва кожата и подържа BLM

Винаги ми е било интересно тия популярни черни милионери. ПОмагат ли на черните в африка някой знаели? Гледам доста черни се похвалика че станали милиардери не съм чъвал някои фонд за образование в африка или нещо ?

Сигурно помагат, за певеца Ейкън например знам, че много помага. Необходимо ли е да обявяват пред целия свят дали и за какво даряват?

Не, не е необходимо. Само трябва да повтарят че са онеправдани.

Към новината