назад

Джъд Лоу прегърна "Малката Амал"

11:16 | 20 октомври 2021 | Редактор: Боряна Колчагова 17 10303

Коментари 17

да си я вземе вкъщи

Джордж Клуни вече си взе една Амал.

Двама от кукловодите са от бежански произход?!?!? И такъв ли има ?!?

И Папата я приветствал !! Питам се що ли се оттегли предният Папа ? Уж по здравословни причини , пък вече десетина години си е още жив и здрав.

полицаите на Тракия само бра дясалите и братя хващат, а Амал я чу а т от малка, за да се спазва бежанската традиция в семейството....

полицаите на Тракия само брадясалите и братя хващат, а Амал я чу ат от малка, за да се спазва бежанската традиция в семейството....

Това е долен цинизъм. Нали за да има деца бежанци сте виновни вие великите сили. Вие и вашата подлост и алчност позволихте да се грабят държави и да се сее смърт.

Да така е но гражданите на великите сили с какво са виновни? Нямат ли право именно те да държат отговорни шепата хора, които ги управляват и вземат решения?

Бе може ли така да се излагате за световноизвестен актьор, да му грешите името.

Няма край еврейската подлост... Докато не унищожат напълно Стария свят, няма да се спрат.

От стотиците м*ндили влизащи нелегално в България, що няма ни една малка Амал, а само пръчове в младежка възраст?

Скоро очаквайте подобно плашило и на Грета да гастролира по света. А, може би не, тя все още сама си изпълнява stunt-овете.:))

НЕКА ДА МИНЕ ПРЕЗ АФГАНИСТАН, ИРАН, ПАКИСТАН И ЦЕЛИЯ АРАБСКИ СВЯТ-НИЕ ПОКАЗАХМЕ ПРЕДОСТАТЪЧНО СЪПРИЧАСТИЕ А НЕ КАТО АРАБСКИТЕ САТРАПИ И НЕГОВИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ-КОЙ ПОДЪРЖАШЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В СИРИЯ!?!?! ВСИЧКИ ЗНАЯТ , ЧЕ ТОВА БЕШЕ ТУРЦИЯ-ЕГАТИ ЛИЦЕМЕРИТЕ И СЕГА ТОЧНО ТИЯ МИ ПРАВЯТ КУКЛА??!!??!!??!!??!!

удри му една клечка кибрит!

Гоооляма простотия !!! Просълзихме се...

Така се започва със сълзливи вопли и мечета, после точно тия "дечица" ще ви режат главите по улиците на Европа - както се случи точно преди 1 година с френския учител по история! Върнете се откъдето сте изпълзяли, чудовища!!

Ми да се приберат откъдето са изпълзяли и ще се съберат.

Към новината