назад

Дженифър Анистън ще става майка, осиновява момиченце

15:50 | 13 април 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 97 27981

Коментари 97

А как решхте, че е надувка, чел съм, че точно тя не е надувка. Познавам надувки без грам покритие. Стига сте злобели и завиждали, не е здравословно.

Защото може да създаде и задържи обикновени човешки взаимоотношения с някого? Малко хич не ми се вярва всички други да са маскари, само тя - не...

Да бъде надувка като нея и изобщо да не зачита другите? Така ще я обрече на собствената си жалка съдба...

Какви съпричастие! Ще кажеш, че е поела път към Голгота с това осиновяване и а! да не и мине котка път от някой коментар. Това дете ще бъде обгрижвано от шеснайсе гледачки, докато тя ще е ангажирана със снимки. Да беше родила, да е новина.

Да намали усещането за един напълно пропилян и безсмислен живот... За това го прави, не за детето..

До един - не стана ясно за какво точно го съжалявате - може би трябва дружно да плюем актрисата, да възхваляваме готованковците, отглеждани от родителите си, ли що ли?

До аз - вие не четете ли, че казвам дори и по три деца да имат? И никъде не съм писал, че трябва да са напълно задоволени, а за едно нормално гледане и възпитаване. Как ще обърнете внимание на повече от три? И колко от нас могат да издържат жена и пет - шест деца - много малко, нали, в противен случай всичко е ци.......гания и втори Бангладеш.....

Точно геройство си е да отгледаш и възпиташ стойностен човек, а не простаци. Ама вие и хабер си нямате, защото освен да плюскате, да спите и да ......, друго със сигурност не правите. Браво на Дженифер.

ако наистина мислиш така те съжалявам искрено

И аз познавам такива по на 40 години, дето пенсионираните им родители ги издържат, защото нямало да работят за малко пари. В известна степен са виновни и родителите, защото - детето, та детето и го дундуркат като пеленаче. По темата - успех на актрисата. Дано не чете просташките и злобни коментари като някои тук, защото и в САЩ със сигурност има подобна паплач.

та поне малко от малко да има шанс да ѝ прещрака нещо в празната глава...

Какво геройство

Жалко,че една красива актриса няма щастие в брака.

То да се надуваш като плондир и да си мислиш, че всички са ти длъжни не е успешна житеска стратегия още от време оно... Дано повече подобни надувки не оставят поколение след себе си и бъгавите им гени да се изгубят...

Коментирам Дженифър Анистън, няма лошо, но и нас си да погледнем - родителството у нас! Всеизвестни сме с "грижата" за децата до дълбоки старини, на децата имам пред вид. Човек на 35-40 години без капка свян си живее при родителите, харчи пенсиите им и си е екстра. А за младите родители - част от тях мило и драго дават детето им да е "като другите" - то са маратонки, то са телефони, таксита наемат за месеци напред да ги возят... Тъжно!

https://www.google.com/amp/s/www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/amp36111355/jennifer-aniston-rep-denied-reports-adopting-child/ Каква майка?

Да беше помогнала на Джоли, като вземе едно от нейните циганета, че на оная и без това и идват много

Мен също ме вбесяват приказките баба ти едно време ставаше рано рано да меси хляб. Да, ама и дядо ти не се качваше в БМВ -то, ами впрягаше воловете.....Желая много успех на актрисата. Тези със злобните коментари всъщност не проумяват дребнавостта си и липсата на каквато и да е съпричастност....

Желая и успех. Според мен никой не трябва да има повече от две деца, макс. три, защото при сегашните условия просто повечето не могат да ги гледат, не говоря да им купуват апартаменти. Сега учат до 18 г., а не като едно време да ги мятат да работят още на десетина год. Да не говорим за високите изисквания, дето навсякъде се поставят и ако изоставаш, просто си вън и си вечния бедняк. Приказките от сорта баба ти правеше еди-как си, са несериозни и са за примитиви.

Не разбирам какво разбираш под гледане. Децата са радост и отговорност. Има хора, които цял живот си намират оправдания, за да не си нарушат хакуна-мататата с деца. Има и такива, които обичат деца и имат 3-4 и повече деца. Въпрос на вътрешно усещане и решение. Това за вечния бедняк ако разчиташ да раздадеш достатъчно пари на децата си, за да са изцяло задоволение през целия си живот трябва да знаеш, че никога не е достатъчно. Та това си е само едно оправдание.

СТРАХОТНА ДЖЕНИФЪР! БРАВО ЗА РЕШЕНИЕТО И! ТОВА ДЕТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ МНОГО ЛЮБОВ!

А вече ще има и дете. Да отгледаш друго дете е нещо много повече, отколкото да си слугуваш на животинските инстинкти. То животните се размножават поради това, но ние сме хора и е жалко, че съществуват подобни като тези някои тук.

Някои тук как не сте се споминали от злоба, не ми е ясно. Каквито и да ги плещите, тя има и кариера, и пари, а вие - то като сте се размножили, голямата работа, такива дал господ............

Дори прекалено много са развъждащите се. Този с гадното мнение явно освен да копа друго не прави. Успех на Дженифер.

Много лошо мнение имате за жените. Дори може и по болестни причини да не роди. Както написаха в един от коментарите, жената не е крава за разплод. И не ми говорете как ще се затрие човешкият род, защото развъждащите са достатъчно много. Човек може да е полезен за себе си и другите и с много други неща. Това вашето е примитивно и откровено обиждащо мнение.

Една жена не роди ли поне веднъж значи живота й е напразен.

С уважение за избора и, но по принцип, интересно какво ли си мисли горката яйцеклетка, като гледа тези главести еднооки смокове, ту влизат, ту излизат, често се сменяват и а-а да изкочат дълго чаканите бели шапчици, в последния момент смокът се дръпва и изчезва. После иди ги търси по хранопровода :(

ИДИОТ недоклатен! За хранопровода на майка си седнал да споделя..

Хубаво е това, но защо малко по-рано не го направи. Учудваща липсата на реалистичност при много от звездите. Дори и те не живеят по 150 години все пак. Мисля, че е на около 55, кога ще го изгледа?! Но се надавм да са щастливи и детето и майката.

решила е да възпроизвежда коврите като себе си...

Ще мога да заспя спокойно! Сетила се Мара да се побара!

Да е пробвала, пробвала, пробвала и не се е получило разбирам. Жена да не иска свое дете, също "разбирам"-отговорност, не е лесно, нужен е баща, евентуално, ъъ..досада, е, може и без, т.е., много сложно, дай да си поживее и да се забавлява(иху, иху, щрака-щрак, бум-шакалак), не е готова, ангажименти, а няма и свестен донор, чувства се млада. Разбирам я, както и за това адекватното решение в определения момент. С времето опциите намаляват, друга алтернатива е котка или куче, но осиновяване даже е куул и работи за имиджа и. Другите го правят, значи може и тя. Навярно трудно решение. Дано бъде добра майка и не чете много коментари тука.

много добри и стойностни мнения има тук, но аз мисля че всяка жена, която все пак иска дете цял живот страда за това, че няма свое..това е истината ако е честна пред себе си

Жената трябва да опита всякъкъв вид марка луканка и да си избере най-вкусната от всички. Има много спорове относно това и един от нях е да хване някой мачо, вдига краката и хоп. Понякога искаш, но не става ... сигурен съм, че тя е опитвала със всеки които живее ... но ... не се получава. Желая и успех

Радвам се, че освен задръстените, за които жената е крава за разплод има много читави коментари, оценяващи човек като мислещи и стойностни същества, а не само множащи се. Успех на Дженнфер!

но ако човечеството продължи да съществува, то ще е именно благодарение на жените, които изпълняват ролята на "крава за разплод", а НЕ благодарение на другите, дето се мислят за голямата работа... Естествено е гените на жените тип "голямата работа" да изчезнат и отмрат с времето...

Да е жива и здрава! Страхотна актриса! Пожелавам и успех в начинанието. Твърде жалко, че не намери човек, с който да имат свое, но има ли желание и енергия, има и начин!

Браво! Така се прави, за разлика от вас, дребни и злобни душици!

Нина, все по-друго си е да е излязло от теб. Е, не точно от теб де, а от всяка друга жена, че тогава се чувства истинската връзка и чудото на живота. И това сега не е лошо, но й трябва поне още едно, а тя може да си го позволи да оправи живота на още някое сираче.

От мен са излезли три деца,но познам жени какво ли не са опитвали и пак не се получава.Затова е хубаво,че могат и по друг начин да станат майки.

Не е задължително детето да е излязло от теб за да му бъдеш майка.Много жени раждат,но не всички са добри майки.Браво и дано са много щастливи заедно!

аз ще я оплодя и на тази възраст

Да отгледаш чуждо дете и да станеш майка не е едно и също.

Какъв ви е проблемът? Да осиновиш и да дадеш шанс за по- добър живот и за дом на едно дете е много повече от това да се плодиш, защото така трябва. Не, нищо не е задълително в тоя живот, изборът е лична привилегия.

С бастун на абитурентския бал на "детето си"

Ебат се, ебат се, после като минат 40 се сещат за деца. Поне могат да избират и естествено ще е момиченце, стига с тези токсични мъже.

Почвам да се съмнявам, че има нещо сбъркано в Анистън. Не можа да се задържи с някой, и май и не иска да ражда ( всъщност може да има биологични проблеми). Да ти пи.кам на парите, като си самотна кукувица

Адски си прост!

Значи...нивото на журналистиката падна тотално... Майка се става само по един начин... С раждане.... Виж може да станеш родител с осиновяване и на-по късен етап да станеш равен с майка.........

верно ли майка ли е циганката, която прави от дъщеря си просякиня или улична жрица...паднал ти е мозъка

Разбира се, но е нула родител.....

е ти говориш за правни понятия ..ние за други..

Много се радвам, честито!

Но това "най-после" в подзаглавието е много подличко!

Направо си е махленщина.

Да, защо не?! 52 години е добра възраст, за да станеш майка.

не бих взел да гледам някое копиле направено по погрешка, а то после да ми отрови старините

хааа Джех Безос също е осиновен..много си умен ..старините могат да ти отровят собствените деца

то най- добре такива като теб изобщо да нямат поколение и без това е пренаселена планетата

по тая логика може да стане и баща!

Родител 1 със сигурност.

Леле, какви свободни съчинения.

Осиновяването не е за всеки. Трябва да имаш определена настройка за това. Една бездетна жена, която не иска да осинови, не трябва да бъде съдена за това. На първо място, родител се става (с осиновяване или раждане), когато го искаш и имаш ресурса, акъла и сърцето да гледаш дете. Аз мога да разбера защо един бездетен човек не желае да осинови и се възхищавам на хора, които има настройката да го направят. Има достатъчно нещастни деца, родени или осиновени само защото родителите/осиновителите му са били подложени на натиск от хора като адашката по-долу и по никаква друга причина. Така ми се иска всеки да може да живее според разбиранията си (без да пречи на никого), без да бъде съден за това.

да, точно казано и е така, обаче светът е пълен с хора, раздаващи и натрапващи ум и правосъдие, и за жалост, тези хора не са сред най-интелигентните. Следователно желанието Ви е почти непостижимо.

само за кажа нещо за да не ме разбере погрешно Катя:)..да имаш Желано дете е наистина прекрасно, но човек мъж или жена може да допринесе за доброто в този свят по много начини ...

Е няма ли кой да я нафърфори?

ами ако има проблеми и не може да забременее..

Да доде в циганската маала. Ша помогнем да забременей. В маалата сички сме доктори по въпроса

Браво, много достойно ! Успех на нея и на детенцето !

И кое му е достойното? Вместо да роди 3 деца, осиновява някакво диваче направено по погрешка.

Достойното му е, че вместо да роди 3 деца погрешка, тя СПАСЯВА и дава шанс за добър живот на дете, направено погрешка.

То голям зор да родиш едно дете. Особено когато си мултимилионер.

явно не си от тези, които раждат - трябва да ти споделя, че е голям зор...... и няма нищо общо с парите. Що за човек си?????? Моите уважения на Дженифър, стабилна дама е тя!

Към новината