назад

Джейсън Деруло се раздели с майката на сина си едва 4 месеца след раждането

20:34 | 24 септември 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 25 8591

Коментари 25

Запознанство-секс-ражда се дете. Кой е допуснал и искал това да се случи? 1-и мъжът и жената 2-жената Ако е 1, мъжът не би трябвало да напуска (нали е искал?) Т.е това е зачетено за грешка-т.е или нещо в нея го е отблъснало и е избрал по-доброто зло-да плаща, но да се спаси. Или, тя е добрата, той лошия, което говори за лоша преценка и избор на баща-типично за много млади жени, избират лошия алфа Чад, вдигат си краката без да мислят, пък после защо ги изоставил. В случая явно и двамата са се споразумели, със сигурност той ще плаща, доходите му са 16 милиона, на нея 500К. Ще взима поне 10К на месец-от които реално за детето ще бъде малка сума, но другите се водят "емоционални" разходи, или напр за "развитието на детето"-диснилендове, амюзмент паркове (2 минути са 10-15 долара), курсове, бавачки, частни училища (все пак тя е заета да инфлуенсва 4 милионните си почитатели-гиц-гиц-гиц) Аки е 2-къде и клко е нейната отговорност? Ако тя не е искала дете, а той и е разтворил краката на сила и вързал с вериги, т.е изнасилване, случаят не е описан за такъв. Аниуейс-на кратко мъжът е винаги лош и безотговорен, особено ако е черен, жената в повечето случаи е за гъби и не знае какво се случва докато не се осъзнае, че е станал жертва на обстоятелствата.

Джейсън кой???

Хитрата ковра се уреди на хранилката и сега ще го дои десетилетия тоя глупак.

Смей се ти като хвана правата лопата ще се смееш в отвъдното.

Курва ще викаш на баща ти отрепко Долна.

Пич, щом той го оповестява, е доста вероятно той да е причината. А ти, шом мразиш жените, си го вземи, да ти прави клизми с кожената помпа всеки ден. Очевидно имаш такива наклонности. А и нямаш деца, нали? Имаш ли си на идея кога майка с четиримесечно отроче ще реши да се раздели с мъжа си? Да ти кажа - твърде невероятно. Тя няма време с извинение да пръдне, а камоли за подобно нещо. Виж, за един мъж, особено музикант е твърде лесно да се отегчи от състоянието на жената в подобен момент. Тъй че, вземай си го! Свободен е! Твой е!

Да иска да бъде най добрата си версия и да няма компромиси и ангажименти към жена и дете. Свободааата в днешно време е по важно от семейните ценности.

Правописът също е важен!

този е луд :( такава красива жена се ухажва и подържа до живот.. още повече, че има и дете от нея.. това е едно от най-големите предизвикателства в живота!!

Ама тя цял живот ли ще е красива та "до живот" да бъде ухажвана?

Брикетите са така - роди се дете и изчезват «да търсят себе си». Самотните майки при тях са нормата

Маймунска им работа...

Тоя като пее на моменти все едно слушаш Марая Кери. Чудя се как Ива жена като той самия звучи като такава…

Надали някой е очаквал негър да зареже семейството си.

Ееееее,не се нааха тез мъже и тва е....

Циганска работа.

Ето как англичаните са убивали негри- ДЯВОЛ- маймуни и завзеха половин Африка до 1960 г, когато да родени повечето от депутатите в парламента ни. Другата половина, я бяха завзели францзите... https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Този няма как да е мъж за една жена, сигурно много се е “раздавал” и е дошло време жена му да му бие шута. Политкоректно разбира се причината е “несъответствие в характерите”.

Той й е бил шута. Инкубаторчето си е свършило работата и е време да бъде зарязано.

Егати паура. Манго Джери.

Какъв е тоя гнусен мамун ??!! Трябва да убият ДЯВОЛ- маймуната и малкото маймунче, и да им вземат парите и дрехите.. Хем ще вземат доста пари, хем ще РАЗЧИСТЯТ доста ВИРУСИ, хем ше СПАСЯТ България и САЩ. Всеки българин/ българка трябва да утрепепоне един негър- маймуна и една черна котка... Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. Хората в България се обличат САМО в черно, ако е починал някой близък ИЛИ ако се цапат много по време на работа, като например- коминочистачи.. Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа...

Мангали

Ех тези пози и драми!Толкова много фалш и лицемерие та чак да ти се допов....ща.И сега светът знае какво се случва с тях!Кой ли го интересува.

Типичен мангасар, какво да очакваш от такъв?

Към новината