назад

Електротехник пусна снимки от репетицията преди трагедията с Халина

10:31 | 27 октомври 2021 | Редактор: Боряна Колчагова 12 21087

Коментари 12

Снимки са от различни места,когато е зад камерата е в модерна стая с вентилационна уредба и окачен таван. В църквата не е зад камерата. А самата продукция е снимана много евтино.

Понеже имаше много коментари жената Халина ли или по славянски Галина, поста на нейния приятел на руски ясно показва как е родното и име Галина.

Някой ще го отнесе много сериозно,следиме развитието на процеса.Жалко за младата жена,толкова рано да си отиде!

... връчен му е пистолет, казано му е, че не е зареден, понякога наемали хора, които не са напълно квалифицирани ... Правите на идиоти всички, които четат това. Алек Балдуин е бил ДИРЕКТОР на продукцията, не е бил някакъв актъор там да пушка с пищови. Той винаги е знаел, че има истински патрони в екипа му, знаел е какво се прави с тях - стреля се по бирени кутии за прекарване на времето, знаел е КОЙ стреля, гледал е и слушал всеки ден стрелби по бирени кутии. Алек Балдуин е троен убиец - пряк извършител, косвен извършител като ДИРЕКТОР на продукция, морален като привърженик на регулацията на оръжията в САЩ.

Хм. Да не е било нещо двоен-троен-петорен агент тази Халина? Тя е емигрантка там, неспа? И да са го постановили красиво.

_stankow

Въртяно, сукано, само и само да не се каже същността - че на Болдуин му е повдигнато обвинение. "... подготвила наказателни обвинения. В документите пишело, че звездата Алек Болдуин е насочвал пистолет към камерата по време на репетиция на снимачната площадка на Санта Фе на филма "Rust". Тогава е произвел изстрел, убивайки оператора Халина Хътчинс и ранявайки режисьора Джоел Соуза."

А бе,пишете я ,че е умряла от ковид и няма какво повече да се разправяте. Хем ще уплашите американцити със смъртоносния вирус.

Мухи ли лапате? КС реши Киро Харварда е ЛЪЖЕЦ!

Щом нечие двойното гражданство е по-голям проблем от липсващите 2 МИЛИАРДА лева суха пара откраднати от Герб - значи в България има нещо адски сбъркано. А, Дянков и неговото двойно гражданство?! КС?

Тази е украинска шафрантия , какъв го дири там?

Дири тебе, да те опъне с голямото черно дилдо.

лека ѝ пръст: оставила полусираче едно дете ,нима некой може да различи зареден с истински от такъв с халосни патрони пистолет ?!! ... да се забрани ползване на всякакви огнестрелни оръжия на която и да е снимачна площадка, като вместо тях бъде ползвана компют. анимация, живи и здрави

Към новината