назад

Емигрант от Лондон надви шофьор от Крушево във "Фермата"

09:26 | 17 октомври 2021 22 7195

Коментари 22

Върнете Цоньо !!!

"Надви", ама благодарение на общите усилия на цялата продукция, продуцентите и изпърдяните фермери които всячески подсказваха на гнома.

Уфффф аман от педераси бе Навсякъде лансирани и ни ги навират. Няма отърване от тях.

Може ли да се гръмнеш, че ми е писнало такива селяндуро като теб да се навират и обаждат?

Не, не може другарю либераст-толераст-педераст ! Аман от леви културни марксисти като теб, другарю откачен ляв ултрас и сороска мастия. Услаждат ли ти се мръсните сатанински парици от сороските НПО-та да ни подменяш историята, религията, ценностите...

Изгониха добряка, спасиха злобният джендър, нашето модерно светло бъдеще.

Злото победи доброто както често се случва напоследък.

Злобарят "надви" добряка благодарение на крепежните елементи И и А.

Май само в Бг се гаврят с добротата и я наричат глупост. Настръхвам от лошотията на нашенци. Иначе всички в измислената ферма духовно извисени. Особена оная ревлива селска клюкарка Тодорка от Чикаго и свитата пърдящи мърлячи и топ идиоти.

Ваньо и Андро се държаха досущ като половата ориентация на протежето си Коцю. Неуважително, подигравателно и унизително към Цоньо. Педерастия, сър !

За жалост ще гледаме още тъпите скечове и тъпата физиономия на слаботелесния злобар от третия пол.

И ще ни показват как си развява педалския гъз по телевизията, че е много модерно и западно. Не кат при "селяка" Цоньо, най нормалният Човек там.

Да, разкараха добрият човек не без подкрепата на И и А, които също се подиграва, обиждаха и вербално обезкуражаваха Цоньо, а превъзнасяха долното, лицемерно, отмъстително, злобното и малоумно педерастче с видими ментални отклонения. Нищо, че въпреки всичко това, Цоньо беше на косъм да победи. Големите гражданя, все идиоти селтаци, чийто селски манталитет отдалеч се набива на очи, но иначе само Цоньо бил от село и го наричаха едва ли не ттп селянин. Аман от столичани в повече, дето баш с мотиката най ще си подхождат. Жалко, че в Булгаристан добрият и наивен човек е третиран като прост глупак. А нашенци, колкото и да престоят по чужбина, все същите боклуци си остават. Нищо не прихващат. Манталитет, братче. Все да се пресмеят, да подиграят, да принизят някой, белким те се извисят...Тъпънарска история ! Кажи му ...българин, и не го обиждай повече ! Успех на Цоньо ! А злобното педалче дано скоро да излети с 200 към Лондонстан, при пакистанците.

Водещите очеизвадно крепяха полово неопределения злобар Коцьо, а открито се гавриха и паникьосваха умишлено и без друго неувереният Цоньо, който дълго преди това беше подложен във фермата на тормоз от "преуспелите" и "духовно извисени" нашенци. Водещите дори сравниха Цоньо с...вол. Бритално, гнусно, но пък тооолкова българско. Да ви имам възпитанието на софиянци, типични булгаристански катили !

Ето това е състезание... Интересно и ПОЛЕЗНО..

Новината , гаджето на милионер чепи гъз пред нерези за некви 100 000 лева, това че педал победил шофьор бледнее.

За коя говориш?

Педалчето от Англия, да не се пъне да разказва колко заобичал България. Вместо да мие чинии по добрия избор е да мие вимето на любимата му коза.

Това е добра новина за БГ. Като новите дантелени прашки на мангала Азис

Педал от село отишъл в Лондон показа откъде е дошъл и че селския труд не му е чужд. Бай Цоньо го тормозиха психически и го наредиха да го гонят от фермата коврите и пръдлювците. Спукаха го от ратайство и накрая изкараха гейчето с ментални отклонения герой че го разкара.. А корифеите на фермата Ваньо и Андро още не могат да разберат разликата от сечене и цепене или рязане на дърва но иначе са много курнас и духовоти!?!

Ti si bil ne samo zloben noi apsol. bodala !

Това е Добрата новина . Както 50 лицеви опори. България ще пребъде...

Към новината