назад

Ева Веселинова сияе в Италия на рождения си ден

11:07 | 21 август 2019 | Редактор: Ваня Савкова 32 48742

Коментари 32

Много красива жена! ... не като онова дебело и дърто животно Мария Илиева.

На снимка бива, но на талавизора има едно плоско, простовато излъчване.

Проблемът явно е в твоя талавизор. Прочети некоя книга.

Майка ти е дебела и дърта. Жена ти също

Един сияе на курорт, друг- до бурканите със зимнина... Абе, важното е да се сияе.

Звезда ли, поредната следдесетоноемврийска кърпа за чинии.

Спонсора беден, само до Италия я завел, а е още млада, млада....

Ми след 10г, Ко прайм??? Ще ходи на Черноморец, на палатка

Може и на Ахтопол на бунгало

А в Шкорпиловци?

Аз там ще ходя. Че и през септември

Стига сте трили коментари и статистика, толкова ли е лошо и страшно да си роден на 20 август 1988 г и да се казваш Ева Веселинов???

Не вярвам да го е скрила съзнателно. Това, че ДИР-ът се впечатлява и го прави акцент, е проблем на ДИР-а. Сега лесно се списват такива новини - гледаш профилите на хората, които не са си ограничили достъпа радикално, пишеш и си съчиняваш сюжети. Годините това, Санторини онова. А героинята на тая дописка и е през шапката кой какво и т.н.

Стига сте трили коментари и статистика, толкова ли е лошо и страшно да си роден на 20 август 1988 г и да се казваш Ева Веселинов???

Прекрасна жена!

Хубава и прекрасна жена е стига да не ни я навира всеки ден пред очите да ни се налага да я гледаме и слушаме!! Това диалектно и провинциално недоразумение не стои никак добре до интелектуалци като Патрашкова и Константинов. Тя дразни и става смешна в предаване с притенции и рейтинг

Не гледам телевизия, така че нямам идея кой какво налага. Но това, което виждам на снимките е екстра. Между другото, нямаме и телевизор вкъщи, но предполагам има модели с дистанционно. Като не ти харесва нещо, сменяш... или спираш звука, примерно :)

Това обяснява нещата не знаех, че нямаш тв. Те не са толкова скъпи защо си се лишил толкова. Ако имаше нямаше да мислиш така, но това е твой избор нямаш ли познати които си изхвърлят старите, да ти услужат за да си повече в час

"интелектуалци като Патрашкова и Константинов"?!?!?!?!? Тези двамата дори не са средно интелигентни, камо ли да са интелектуалци. Типични сноби с претенции, което е доказателство за нисък интелект.

Като ходиш на пазар за домати, предпочиташ тип селски и вкусни, а не интелектуално хубави отвън и гумени отвътре. Евчето си е естествено хубава и лъчезарна, и бие с това интелектуалците. А който не я харесва, значи няма вкус.

Чакай да станеш на 41 и тогава ги “крий” тези години...макар че и да криеш или не то пак ще си личи.

Крие си годините защото прилича на опъната 40 г жена, а е още на 31 г. Страда от комплекси и има защо. От където и да я погледнеш не става за телевизия нито да я гледаш нито да я слушаш

Красива,умна млада жена стъпила здраво на краката си и взела живота си в ръце.Успех,момиче!

Коя е тази че няма близки и приятели да си се хвали реално пред тях че сте тръгнали и нас да занимавате с нея???? Някой нормален да го вълнува възрастта и след като дори от нея не се вълнува..

Тя Евчето, да вземе да си оправи Сливенския диалектен език, а не да си крие годините. Родена е на 20 август 1988 г на 31 г е. Като стигне успехите и уважението на хората като Лили Иванова тогава да си крие годините не сега, че става много смешна

омъжи се за мен..

Кой си ти бе?

А казва ли с кой е в Италия за рожденния си ден? С някоя приятелка или с дядо си?

E теб кво ти дреме?

на 42 год. е и?

Към новината