назад

Група BTS събориха Джъстин Бийбър от върха на Billboard

14:53 | 08 септември 2021 16 1986

Коментари 16

Съвсем нормално е за невежите да бързат да се изкажат - хем нищо не знаят, хем ръсят простотии... Идея си нямат нито за идеите, нито за влиянието на групата...нито че феновете са им предимно възрастни хора от всякаква националност...Пък камо ли да се замислят защо това е така А относно фитнеса - нека се опитат да метнат един мъж с тяхното тегло на гърба си и да обикалят и пеят с чисти тонове... Както и да хейтърите хейтят, играчите играят... живейте си живота!

Отчайващо е колко ограничен може да е този народ..

Еееее това е Чалга България само злоба, завист, пошлост, арогантност, простотия и селения. Нямате си и понятие, че дори не можете да им сипете на малкия пръст на тези момчета. Нямате представа за култура, какво да говорим за музика. Това, което те са постигнали с чист труд, талант, желание, безсънни нощи, харизма, Вие не можете да си обелите езика дори на български. Ето затова са Number 1, затова са BTS, защото имат сиво вещество в мозъка, което за съжаление много българи не притежават. Жал ми е за България, че в тази прекрасна страна живее толкова ограничен, прост и безсърдеч народ. За съжаление това ще продължи и за вбъдеще, което напълно ще опустоши Родината ни.

в България харесваме чалгата, ама да е на турски и цигански, евентуално гръцки, на най-разпространеният език - лошият английски тук не върви.

Класации, статистики....все тая! Който ги харесва-нека ги гледа и слуша, който не ги харесва-да смени страницата, канала, станцията... и да си се кефи на ....неговата си любима музика.. Колко е....лесно, нали!? като ги изхейтиш ... стана ли ти по добре, олекна ли ти, възвиши ли се, парички спечели ли....какво е това...."удоволсктвие" .....не знам! Нейсе...

"възвиси", не "възвиши". Най-долу в коментарите пише "Коментирай". И коментираме. Ама на теб не ти харесва негативният коментар, ама ти искаш само положителни? Ами няма да може. >:-D

Е, да! Така се пише "възвиси", но не съм обърнала внимание и телефоните нали са умни, кликнах върху първото предложение за завършване на започната дума, ...то и "удоволствие" не съм го написала правилно... но темата не е правопис, та.... Разбира се, всеки и както иска ще коментира, но... толкова хашлашко и брутално .... чак пък... Хе, хе, ама и в другите коментари има правописни.... несъответствия.... Но, наистина ...както и да е! ....и да, обичам многоточията! :)))))))))

"Толкова хашлашко и брутално"? Колкото толкова. Може много още да се каже за БТС и за вас, почитателите им, ама цензурират. Това не ти е фен клуб на корейския поп и всеки си изказва мнението. :-)

едва ли се е пръкнала скоро. И три пъти да я слушаш - няма какво да възприемеш. Мелодия тип "Бекстрийт Бойс" от пеещи асексуални същества...

"И това ще отмине. А и това ще отмине". Много тъпо и плоско парче. Групата се цели в активни пеераси и латентни лесбийки. Хубаво за продуцентите им е, че могат да заменят всеки от групата с нова "звезда" без някой да забележи.

Това е бъдещето на мъжете . На тридесет години - с тегло 60 кг . , височина 160 см . и нямащи нужда от бръснене. Не само по лицето , а никъде.

Не е вярно,космати са им краката.Виждала съм ги в интернет как блъскат във фитнеса.Но не им дават да качват мускулна маса и килограми.

BTS във фитнеса могат "да блъскат" само по вратата. Щото нямат силица да си натиснат дръжката. За кардио и релеф - фитнес ти не трябва. Тичане, плуване, лостове, ски, колоездене и си готов.

Пеят за butter, демек смазка.

Кои са тия педали, бре?!?!?!

Ба тия пендели, ба тоа свет - проеба се и това си е!

Към новината