назад

Световна мода ли е да си увеличиш дупето?

16:11 | 12 юни 2021 | Редактор: Калин Каменов 59 12399

Коментари 59

само в Димитровград.

Голям, малък, среден..... гъз. Смешен спор. Никой ли не се сеща , че не е важен размера, а формата, симетрията и цялостната визия на едно тяло. Напр. и най-перфектия задник не може да скрие шкембето.

Световна мега-простотия е... И въобще не споменавам колко не естетично е...

Няма как да имаш крака и ръчички като клечки, тънка талия и в същото време големи задни части и гърди. Такова чудо в природата не се среща.

А за избелването на ануса, кога ще направите тема, а?

Нищо ново ...Г.Г.З! Гъз Глава Затрива. Като не можеш да си увеличиш акъла си увеличаваш ГЪЗА

Мода е явно, но моят винаги си е бил естествено голям.

Големия задник си харесват само жените, но са в жестока заблуда, че и мъжете си падат по това!!!

Това важи за чантите и обувките.

що го наричат дупе, като си е баш гъз ??? да не би от него да излизат жълтици ?

не е да си увеичиш мозъка. Но... това със скалпел не става! Нито с пари, нито с плюскане...

И по полов път не става...

Световна мода ли е да си увеличиш дупето? Не световна глупост е !

Аз пък познавам една дъртуша ,която си изсмука сланините от краката и сега се разкарва като дърт скелет насам натам и е много важна ,отряза си и висящите клепачи,инжектира си сланината от гъза на лицето и сега си мисли дъртия 59 годишен вампир,че е много млада и секси.Обачи си личи от 100 километра ,че ползва вибратор,понеже ходи като патица и има голямо разстояние межди краката....Хвърлила е око на един 52 годишен ,обаче няма никакви цици,но няма да се учудя ако си сложи и силикон,може даже да си е инжектирала сланината от гъза в старите чорапи ,незнам за секс някои са готови на всичко...

Тва на снимката пак ли е Киро Петков?

Какво бих желал да е моето момиче - елегантно/тънко , с нормален бюст и красиво лице . Какво ме отвращава - дебели , с огромни "дини" и задни части , също и патешки/рибешки устни .

мда, това е тенденцията, младите мъже по цял свят харесват по - пищни дупета, изваяни и стегнати, старите мъже и жени - не…това е една от малките причини да харесвам доста по - млади мъже от мен ….

Но те от своя страна не те харесват и затова на котките и туу?

като видя мъж с дълги чорапи, обръснат, без лек мустак и лека брада, и без татуировки , пушещ и пиещ …..с шкембе , и до него някоя дъртофелница с проскубана коса, пушеща , с корем ….и съм дотам…..младите мъже изглеждат различни и харесват друг тип жени, които са били модерни преди 30 години ….. секси форми са на мода ….това е

Теб какво те грее като никой не те харесва ?

НЕ е мода... Но заради разни цигански турци- Митьо-вци, Мангали, които ИЗНЕРВЯТ всички, хората почват да се тъпчат с храна и надебеляват, натрупват сланина. Особено жените...

Ку куу

Не мога да реша кои са по-глупави - жените, които се преправят или мъжете които ги харесват преправени

Мъжете разбира се, и това курволяците много добре го знаят, те на това разчитат. И след една седмица, като я види колко е проста и съответно той колко е тъп и помете площада с нея, курвето почва да се прави на жертва.

това са отвратителнш задници по кжито се впичотляват само черни мъже и араби..ако по принцип това са ти даденостите ок..но това е извратено

На това не му ли казват маркетинг.

От една страна жените могат да се нае.ат с голям брой мъже (и го правят), същевременно са постоянно "необвързани" и разочаровани, поради жестоката конкуренция да заковат мъж от 10-20% топ-прослойка. Поради тази причина са готови да използват всякакви трикове за да се класират и избутат конкуренцията-цици, джуки, гъз, уши, нос и гърло-всичко което те си мислят, че е в сексуалните фантазии на мъжете. Циркът ще става все по-зрелищен

явно контингента ти е от кур ви ..мой човек:)потъпси другаде ама и ти си такъв

Абе май не му е, а по-скоро ви уцели по болното място, боклуци смотани. Ти като си грозна, само джуки и гъз да се направиш, пак няма никой да те погледне. Защото ти просто си си грозна. Разбери го

Когато някой започне изречение с “жените или мъжете са…” спирам да чета. Подобни обобщения и клишета са обидни и малоумни.

тенденция в обществото. Когато разбереш ще схванеш че и обобщенията работят...

Само простотии!

Става и с тренировки и то доста по-естествено, ама кой да си вдигне задника от дивана и да спре да гледа сапунки???? Полесно е да легнеш под ножа и след това да ходиш гордо с 1 метър задник отзад, вместо да се потиш 3-4 пъти седмично и да придобиеш доста по-добри естествени форми.

Че става с тренировки г факт, че ги мързи - също. Също че и с тренировки всичко е по-добре. Но в никакъв случай задникът като диференциал на татра не е цесртвена форма"!

Аве... Друго си е гъзъ и да е голям кат тъпана на Пети полк, дето като го бият, се чува чак в Шести. Пети в Габрово, Шести в Севлиево. А пръдне ли това чудо... Става страшно.

Да "увеличиш" дупето или да го уголемиш?

Ако вярваш че след процедурата дупето ти е велико или поне величествено значи си го увеличил.

Голям майстор на голям миндер работи

сперо, майсторът работи на тезгях. На миндер не се работи, на миндер се мандръса. Не бъди глупав сперо, работи!

Бааахххх маааа му

Негърска му работа

Викаш ако дисагите са силиконови са секси, ама ако са лоени не са ... И на Ашли Греъм лоените торби ги броят за секси и от там идва цялата просготия да си напълниш гъза с пластмаса

"Чифт очи, а останалото гъз" Хиподил

Никаква естетика няма в това! За съжаление пластичните хирурзи последните години си правят експерименти на гърба на плиткоумни "кифли". Вече толкова си приличат разните красавици, че... Загубили са пълната си идентичност и са се превърнали в поредното копие една на друга. Има хора, които действително се нуждаят от пластична хирургия от здравословна гледна точка, но нали те не носят пари.

Това жените са много плиткоумни същества. Едната искала малко дупе, другата искала голямо дупе, третата искала големи бомби, четвъртата не знам си какво. И защо е всичко това бе пачаври долни? Каквото ви е дала майката природата, това е бе, кво се правите на маймуни?

Е, не са само жените, вече има и толкова мъже с пластична намеса.

Въпросът по скоро е защо аджеба МЪЖЕ си падате по такива изкривени неща? Една жена никога ама никога няма да се излъже по пластмасов... но вие мъжете по всичко пластмасово точите лиги и то все се намира някой да ви накара да платите за щенията си... После жените им били виновни, долни и т.н.

мутрите си падат. ПОвечето мъже не обичат пластмаса

Не я разбирам тая мода с тия ГЪЗИЩА, не виждам нищо красиво в това.

Аз се чудя как да си намаля задника те простотии ми говорят, диети работи нищо не помага

Веднага бягай в Бразилия! Ще ти "излезе късмета" и ще се успокоиш.

Това не е мода, а бизнес който печели от плиткоумни изроди.

КУ"""""ЦИТЕ - Е !!!

моля Ви ,спрете да пускате подобни публикации защото тъпите овце малко им трябва да повярват ,че това е красиво и естетично ... това може да се хареса само на някой загорял н и г ъ р .... но не и на цивилизовани хора ... и не мога да разбера защо подобни аборигенски модели на красота се налагат...

Искра Фидосова и Цецка Цачева с в крак с модата...

Грешиш! Става дума за секси дупета, А НЕ ЗА ЛОЕНИ ТОРБИ!

Двата "-" са от споменатите по горе 120 кг-ви "фиданки".

Нема хем секси хем дебло бе пич

Разконспириран си банкянски толуп! Само ти можеш да го кажеш. п.п. В бързането си пропуснал си сВинетка павлова.

Към новината