назад

Ивайло Захариев вдига втора сватба в костюм на Бонд

17:54 | 14 септември 2021 40 13745

Коментари 40

Този гаранция има роднини в Дир, не виждам друга причина да ни занимават с него и перхидролената му изгора...

Лошо впечатление прави- заряза майката на децата си заради една ......е въпрос на вкус. Кош е по-хубава? Зависи как се е издокарала.....временно явление. Но не е човещко това поведение. Пък и новина пуснал този охлюв.

него го зарязаха не разбрахте ли..и то с две деца

Да е жив и здрав човека и да си живее както иска, но поне да не ни се навира да го гледаме. С цялата простотия наоколо и отвсякъде да искаш да прочетеш нещо интересно, да се разсеяш и гледаш статия за персона, която чисто фактологично: - в най-добрия случай е супер посредствен актьор и това го видя цяла България (и това е комплимент) - с предишната му съпруга се правиха на хрисими христиани (може би понеже няма с какво друго да са "интересни"), а накрая какво излезе...И не беше и толкова отдавна предната му сватба

2021-09-14 20:12:08 ¯\(ツ)/¯ (нерегистриран) Нека го кажа така: този никога няма да вземе Оскар, Аскеер, Еми, Глобус и т.н. :)) ---- а това какво значение има за него , за нас ...? човека си живее животеца , без много да се натяга , което е най-разумното ... какъв ти е проблема на теб , че не мога да разбера ?! имаш нужда някой "да те награди", "да те признае" за да погъделичка ти погъделичка самолюбието или какво .... или може би е политически "неориентиран" или даже "некоректен" и затова го плюете или какво ?

Посредствен актьор. Още в първата серия на Под прикритие пролича какъв декламатор на реплики е. А това ме отказа да гледам.

Ако не се развяваше по медиите дали щяхме да го коментираме?

защо тоя е оплют отдолу, не мога да разбера ...обикновено момче , българче, актьор ... и бива оплют... това само небългарин може да го направи ...значи плюещите са скапани, омранни блядове !

Явно трудно мислиш, щом не можеш да разбереш защо един бездарен актьор, който натрапва присъствието си хем във филма , хем в дира - с личния си живот, събитията от който не говорят добре за него, е оплют

Боже каква боза…

Този като някав плейбой ли се вживява?

Досадни атеншънсийкърс

До следващата дестинация, мляс

2021-09-14 22:31:03 да не си й родина (нерегистриран) Жената, заради които заряза друга жена, която му е родила две деца, ---- ЩЕ МУ РОДИ ....И Е МНОГО ПО-КРАСИВА ОТ ПЪРВАТА... ТОЙ ДВЕТЕ СИ МОМЧЕНЦА ОТ ПЪРВАТА, НЯМА ДА ГИ ОСТАВИ, НЕ БОЙ СЕ ....ТОВА СА МОМЧЕТА !

Ясно! Ще требва да си й много близък роднина.Ама някак си пламенната ти защита на новото русичко не се връзва с мъжкия ти шовинизъм-това са момчета!. Въпреки че е нормално да смяташ, че не си е оставил децата, само се е изнесъл от къщи и е потънал в новата си любовна афера. Нееее....той пак си е мнооого добър баща!

най-хубава изглежда - ТОРТИЧКАТА!

Напълно съм съгласен с Вас .... ... На времето в родния ми град направиха "Клуб на културните дейци"до общински нужник ...Виден градски зевзек обяви :"Събраха всички лайна на едно място"... "Културните дейци" са най-безморалните твари ,комплексирани ,вечно обидени"недооценени"... Този е един от тях ...."култур-трегер"...!?!?

Най-бездарното същество! Само разваля филмите, да те яд да го гледаш този равноделния!

Не го познавам като човек, но супер дразни като говори. Все едно някой бавноразвиващ говори. Ауууууууу като се и уааауууааауу

Нека го кажа така: този никога няма да вземе Оскар, Аскеер, Еми, Глобус и т.н. :))

КРАСИВАТА МУ ЖЕНА ! КАКВО ПОВЕЧЕ МУ ТРЯБВА ... ДРУГОТО Е ЧИСТА СУЕТА, БЕЗ НИКАКЪВ РЕАЛЕН СМИСЪЛ !

Или едната е Оскар, а другата Аскер?

Жената, заради които заряза друга жена, която му е родила две деца, тя ли е оскара? Ти всъщнсот с коя буза на з-ка си разсъждаваш?

Малинка

Кой знае,колко пъти още ще му честитят по такъв повод...!? При артистите е норма .

Този, които се пенеше на религиозни теми от позицията на морално превъзходство и се снимаше със семейството си всяка година на едно и също място, парадирайки с добродетелното си щастие.А се оказа, че разнообразния и вълнуващ сексуален живот му е доста по важен от това да е при децата си всеки ден докато растат.А майката на въпросните подлежи на подмяна с нещо по ново и свежо

Не го съди. Не си му в къщата и душата да знаеш какво му е.

Дърво е. пп: Нали нема да го изтриеш и това, бате? Снощи ти гледах на досиета! Паднала ти е голяма власт! Да триеш мнения в ЛайфЪТ на дир.бг-то! Голем мъж/жена сте! Баба ти и дедо ти се гордеят с тебе!

Поне за вярващите мислех, че държат повече на семейството и не се развеждат всеки път като ги удари хормонът. Но явно съм грешала.

Кажете го на бившата му

Само дано не стои като дърво на олтара , като седя в Под прикритие.

Този май е мъжкият вариант на Миглена Ангелова !

А ти си женен или...?

Роми

На някои след първия развод не им идва акълът.

Не е стар, значи може да забърше още няколко евангелистки. Те май много обичат да се бракуват.....

... да вложи малко повече живец в семейното огнище, отколкото в ролята си в "под прикритие".....

Той към трети сезон се понаучи как трябва да играе , но в първи беше ужас... Добре ,че другите главни бяха добри актьори и го износиха. Още не мога да коя калинка го снесе тоя.

Научил се той. Същото дърво си е в новия филм. Странно е, но има някой да го побутва. По-добре щеше да е модел.

off досадник

Към новината