Коментари - Как да приготвим постни зелени фалафели с таханов дресинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сварен нахут? По-скоро е накиснат за 24 часа и смлян.

Сякаш средностатистическият българин има парите за да си купува такива неща... Консумирала съм тахан (с плодове става чудесен също) , но без тези подробности за табаско и не знам какви екзотични имена. Не е лоша статия, но до известна степен е безсмислена заради разликата в цените и стандарта на живот в България. На Запад или другаде, най-вероятно е могат да си позволят непрекъснато такива храни.

И най-важното - не яжте свинско, както религията ви повелява

Страхотно е, в къщи само това ядем. Само че мама му прави запръжка с праз лук и червен пипер. При сервиране го гарнираме със счукан чесън и оцет.

Не е постни, ако има яйце.