назад

Kenndog рапира върху "На Елиза" и натрупа 23 млн. стрийма

18:00 | 16 септември 2021 15 2161

Коментари 15

Kenndog рапира... Еххх тази рапира, а не е ли шпага!?

тъпаци сте дирлайнари

Една маймуна с перука каканиже глупости и простотии на фона на класическа музика. Сега вижда ли ви се реалистичен филмът "Планетата на маймуните"?

Само Accept, Metal heart! Е те това а "На Елиза"! Маанете ги тия чернилки!

Пуритани и расисти се надпреварват да съдят всеки човек, в която и да е статия в дир-а. Донякъде бих приел коментарите ви ако ходите на опера веднъж в месеца, та се чувствате обидени от низшето изкуство на човека. В противен случай, класическо недоволство от себе си, изляно като помия вурху главата на нарочена жертва.

Митя, Бетовен не е известен с опери, ;)

Е, той митя си мисли че опера е нещо като верига пицарии.

Операта беше пример за извисено изкуство, чиято публика може евентуално да си позволи да съди този изпълнител. Буквалистиката не променя смисъла на това, което съм написал. Ако ще се почувстваш по-компетентен, на колко класически концерта ходиш всеки месец?

Баси , а едно време кви рапъри имаше

К'ви ве, де*ева?

Истински

В крайна сметка Бетовен ще си е Бетовен завинаги.... На Елиза ще звучи истински и занапред... А за този необразован нещастник дори и слушащите!!!! го необразовани нещастници ще забравят след няколко седмици.... И той ще си остане при втората част на името си... На практика равен на нея... Или по-точно нула....

Жалка работа.

Голямо извращение. Гледах клипа с текст към него. Пълна тъпотия. Понеже нямат грам мозък в главите и не са в състояние да генерират нищо, заимстват от лошата Бяла раса.

Тотална деградация на една раса и култура.....щом вече и Бетовен е "парче" ясна е работата.Цялата врява която вдигат хората от тази раса не е базирана на никакъв сериозен фундамент тъй като докато се напъват ,че са репресирани се държат,обличат и представят като животни. Естествено не всички но болшинствоото е така. Когато парадираш за респект трябва да покажеш респект ,а такъв както изглежда при тези индивиди липсва.

Към новината