назад

Кей поп звездите от BTS с реч и клип пред Общото събрание на ООН (снимки и видео)

21:05 | 20 септември 2021 | Редактор: Лилия Чалева 22 4095

Коментари 22

Ако си мислите, че BTS, които имат 100 милиона фенове в света, ги вълнува мнението на българските простаци-лъжете се! Това че ги обиждате показва само вашата простотия и необразованост!

Младите имат страстта и енергията да променят света, а той има нужда от промени и за щастие се променя когато го осъзнаете, ще ви олекне.

BTS имат цел, посока и мисия: вдъхновяват младите, показват личен пример как когато обичаш това което правиш и следваш мечтите си ще успееш. Те са пример за успешни млади хора, здраво стъпили на земята, осъзнаващи свочта отговорност и мисия.. любовта и комфорта, който раздават е разбираем само за човек потопил се в техния свят. Как изглеждат и каква им е стратегията: очевидно успешна.. те са световен феномен..

Действително такъв имидж продават, което е похвално на фона на някои други тиййн идоли. Докато не се запознаеш по-обстойно с действителността зад ужасите на машината за "кей поп старс". . Бритни Спиърс, дори под попечителството на баща си, има повече свобода на действие и право на собствена позиция от една Кей поп звезда - договорите им с мениджъри и звукозаписни компании са висш пилотаж на модерно робство - личните драми, депресии и дори самоубиства, заради неимоверния натиск на индустрията, са пословични за ентъртеймънт бизнеса в Южна Корея

За съжаление е така. За свобода и личен живот не може и дума да става. Експлоатацията им е на невиждани за нашите ширини висоти. Самите те споделят, че 'изискванията на продуцентите и феновете' и 'графика' който им прави компанията са твърде изтощителни. Надявам се, като човек който изключително много им симпатизира, именно заради 'добрия пример' - да са постигнали известно ниво на независимост и вземане на решения. Не е за завиждане и че и политиците в страната им се възползват от известността им.. Успеха има твърде висока цена.

Нищо ново под слънцето. Само, че едно време преди стотина години, тея с парите и властта, поне са били по-честни и откровени - затваряли са туземците в зоологически градини за забавление и просвещение на раята дето трябва хляб и зрелище, за да им бачкат. Сега, тия днешните, откровено лицемерничат - пак разкарват като маймунки на синджирче разни объркани и зависими същества, но вече в костюми, дори им дават да говорят, и така от форумче на форумче, от сумитче на общо събранийце, те си богатеят, а ние гледаме маймунджулуци

Китайците са ОТРОВИЛИ въздуха в Китай.. И искат да отровят въздуха в в България.. Ние, едва се отървахме от онези Измамници- Цветан Василев и Веска медидиева, а сега някакви китайски измамници искат да нападат БЪлгария.. Мачкай Китайците, за да НЕ ни тровят въздуха, да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнес, Парите и Работата на нас, българите !!! Да бягат с РАЗПРАНИ гъззове, обратно към Китай..

Бай Ганя си е неук и простак. Не прави разлика между Китай и Южна Корея. То не му и трябва, де, в обора на село. На вожда Бойко и на Дългия Пинокио такива им трябват.

Точно китайците дето са най-големите замърсители ще ни спасят!

Те са корейци.

Тия щото ги подгониха в китай заради твърде женствен вид на биологични мъже... и ония веднага отиват да реват в ООН-то

Бях наясно, че ако прочета цялата статия, ще разбера, че са се ваксинирали. Пародия на ООН, пародия на мъже, пародия на морал.

Тия не са интересни,интересно ще бъде тогава,когато в тая зала влезе Антихриста и заговори за обединение на света и подобни небивалици...

И кво общо имат корейските пеааалчета с ООН Ми даже и в БГ си имаме по красисви и надарени Справка кикито костов и звездата ДЖОРДАНО!!!!

БАЙ ГАНЬО С ДИСАГИТЕ Чалгар Прост!!!

Новите марионетки на световния елит, че другите явно се изчерпаха! Феновете им имат почти сектантски характеристики и наричат себе си Армията или войниците. Естествено не пропуснаха да тласнат невръсните си фенчета да се наваксат едно хубаво, те затова са отишли там, естествено!

ООН отдавна е девалвирало !!! Щом допусна онази идиотка Грета Тунберг да ги "овиква"от трибуната ,а присъстващите се правеха на "толерантни"........ Сега и тези....!?;? Какво мислят за тези боклуци живеещите в Азия,Африка,Южна Америка...!?!? Какво ....имат ли време да мислят за това!? В същност ,кой ги докара до тук....!?!?!??! МОДЕРНО ЖИВЕЕЩИТЕ....... Лицемери !

Кви са тия бе,траверси,жени,мъже или и трите

Баща ти е т*аверса, смешник. Админите, нещо спят май.

В Общото събрание на ООН имаше събрани 10 тина човека барбар със секретарките. На мониторите образователно имаше песни на корейците и фръцкане на задни части а по таблата с който обясняваха имаше снимки и картинки като за 10 годишни изостааващи ученици. Изобщо нищо не функционира май никъде. Или всичко е на самотек и няма пилот в кабината и по някаква случайност още не сме се разбили или всички онези плъхове зад бюрата нямат никаква реална функция освен да легитимират каквото им се казва срещу свежи заплати, бонуси, предимсттвва, застраховки, хотели и т.н.

Кей или Гей ходи ги разбери

Комсомолци :)))

Към новината