назад

"KISS" отмениха концерт минути преди началото заради положителен тест за Covid-19 на Пол Стенли

09:42 | 27 август 2021 | Редактор: Мария Георгиева 19 3427

Коментари 19

Верно ли са писали мотор? Хаха ха, английски 5 ти клас.Като не знае езика, барем да беше схванал смисъла ,че е нелепо да изминеш 26 мили с мотор. Сигурно и миля не знае колко е, нещо там декари, акри, хектари , хаха ха оправихте ми деня! Но пък после коментарите защо е болен като е ваксиниран и те цепят мрака. невежеството е в сериозни размери в бг.

Тоя беше ония дето беше евал Соня Васи кат беше млада нали?

сам

Paul, ще трябва и 3та ваксина за да има ´Rock'n'Roll all nite'...:) Айде бъзро възстановяване!!

Неотдавна писаха, че Пол Стенли се е ваксинирал с втора ваксина, а сега е положителен. И после върви че им вярвай на лъжите. Излиза че ваксинираните са по-опасни, защото си мислят че са защитени и не се пазян, нито пазят другите.

Алпи, Омникомпетентния, никой не е казвал, че ваксинираните не могат да бъдат положителни…баси, все има недоразбрали….

Тогава за чий... се ваксинираш!

Първо, ваксинираните далеч по-рядко се заразяват. В германия съобщават за 11-12 хил случая на ваксинирани заразени от 40 млн ваксинирани. Второ, ваксинираните го изкарват "на крак". Не ми е известен случай на ваксиниран заразен, който да е имало нужда да бъде хоспитализиран и още по-малко пък да е починал в резултат на заразата.

Предпоследната седмица в БГ. 133 умрели от корона От тях 3 с две дози 5 с една доза Ьа германия не знам как е.

Дръж се, Павка! Rock on!

"Сърцето ми позволява да изминавам всеки ден по 26 мили с мотора си! ..." С мотора си, значи.....ето така, мили деца, се играе на "развален телефон".. Онзи пише "bike", тоест колело, Дираджиите го правят на мотор..... А същевременно правят конкурс за "чиста журналистика"... Мухахахахахахахахахахахахха

Си тъп, байк си е точно мотор, от рокерските.

Начи викаш Фреди като пееше I want to ride my bicycle I want to ride my bike единият път му се кара колело, а втория път иска да кара рокерски мотор??? Я, беги, беги...

Скоро се отказаха от костюмите, че вече ЕГН-то не позволява:) Но допреди няколко години си ги мъкнеха, та хич не се чудя, че минава по 50км дневно на байк.

Ха сега, великите ваксини!!!!! Набодете се по 100 пъти глупаци!!!!

""Сърцето ми позволява да изминавам всеки ден по 26 мили с мотора си!" Големи усилия ще да са нужни, за да навъртиш цели 26 мили на МОТОР!!! В оригиналния текст е "bike"! Това е разговорният вариант на "bisycle", демек ВЕЛОСИПЕД, тъпаци от великия Дир!

За нежните dir-ничета да изминеш 29 мили на мотор сигурно е голямо геройство...даже не могат и да си представят, че е възможно да се изминат на велосипед.

като чета шедьоврите на новата "редакторка", започва да ми домилява за лигавите статийки на Стелиянчо

...и колкото до карането на велосипед, тази реплика си има предистория за Пол Стенли: В началото на годината той постна в Инстаграм снимка с велосипеда си и коментар: " Току-що направих страхотно 20-мили колоездене. Знаете ли какво пропуснах, докато ме нямаше? АБСОЛЮТНО НИЩО! Всичко е там, когато се върнете. Направете си почивка! "

Бре, тия от Дир са го поправили - пак не е "велосипед", но и "колело" става.

Към новината