назад

Крадци влязоха в дома на певицата Йоана Захариева, тя ги прогони с писъци

07:59 | 22 юли 2021 | Редактор: Надежда Христова 35 7751

Коментари 35

коментара на адв кърти мивки

И сега прокуратурата съгласно българските закони ще заведе дело срещу нея тъй като е накърнила "стреснала" крадците и това нарушава гражданските им права.

Ами в Русия и подопечните и територии е така. В ФАЩ и подопечните му територии такива ги стрелят на място или вкарват в затвора от милиардери до губернатори.

Тази откачалка много привлича неприятностите и проблемите явно... Кучета я гонеха и хапаха, сега я обират и всичко това за кратък период от време. Явно това й е начина да напомни за себе си в медийното пространство, защото хората вече хич не си я спомнят

А може живее в ненормална държава ? Странни и опасни за здравето и живота начини да напомня за себе си, не мислите ли ? С опасни и кръвожадни мастии, които се вихрят по улиците ни и с опасни и нагли апаши, които се разхождат с фенерчета по къщята ни ? За теб това, ако е нормално, за нас не е... Понеже живеем в цивилизацията, а не в джунглата и Третия свят...

А може би живее...

В случая май ти си откачалката с нелепия си коментар. Да разбираме ли, че си откачена кучкарка, която като един социопат нощем като преспи мастиите си, ходи да обира чуждите къщи ?

ima pravo da se zastiti s makarov toka te kradtite da ne mogat da iziagat ida vieznat v drugi domove zastono politia niama v bg za prestapniti

Певица!?

А аз където съм, ако ми влязат крадци ги посрещат Г-н Смит и Г-н Уесън. Има и вариант на посрещане от Г-н Хеклер и Г-н Кох. И в двата вариатна крадците не излизат.

Още един задклавиатутен герой. Първо, на много малко хора им стиска да стрелят по жив човек. Второ, ако го застреляш, панделата не ти мърда, а там ще ти разширяват анала здраво.

Комплексиран пиклю. Малките самолетчета най-много дрънкат по сайтовете, ама като няма жени, какво им остава.

Хайде на бас, че не притежаваш оръжие марка Смит-Уесън, нито Хеклер-Кох, а си някакво пишлеме с жълто около устата, което си мисли, че животът е компютърна игра.

Искат да кажат, че е запяла някоя от песните си?

По-скоро ги е заплашила, че ще запее, след което те са избягали с писъци :-)

Че тя си пееше доста прилично...и хващаше окото.

Че тя пищенето го репетира толкова време на сцената.

Едно време НЛО даже имаха песен за случая - Щом нахълтат у дома апаши, моят вик до смърт ще ги уплаши!

Моят ВИД...

И аз това щях да кажа, че по-скоро ги е уплашила с външния си вид.

И какъв й е видът на Йоана ? Естествена блондинка, синеока, с красиви черти... Родила е две красиви момчета...руси, синеоки. Като скандинавци са всички. Какъв й е вида ? Че не е мангалеста и ококорена с черни гайтан вежди и гъста черна козина "красавица" ? Кой те знае ти какъв грозен черен крокодил си, ама иначе точно видът на Йоана коментираш ? Много си е хубава даже. Нежна, руса, синеока, прилича на Мадона, на холивудските актриси блондинки...И синовете й са същите сладури, много симпатични, да не кажа истински красавци. Че аман от мангали и мангалести "красавици".

Ако им беше изпяла нещо, щяха да си тръгнат по-бързо.

Тамън туй щях да река и аз.

Другият път като нахлуят у вас, ще чакаме ти да им попееш, посерко! Жената е била сама и е успяла да ги прогони от дома си, те й се подиграват... Толкова оскотяло племе сякаш никога не е имало из наште земи..

Къде ти е чувството за хумор пък на теб?? Повече от ясно е какъв стрес е да влязат обирджии в дома ти, обаче информацията е поднесена толкова забавно, че просто не се сдържах.:) Радвам се, че жената се е разминала само с уплах и нищо по-драматично не се е случило.

"Крадци влязоха в дома на певицата Йоана Захариева, тя ги прогони с писъци" .Просто не са издържали на пеенето и.

Друго си е да имаш глас...И да пищиш като луд... Изобщо не и трябва оръжие на тая хубавица.... :)

Не на "плей бек". Български?

Адвокат Екатерина Димитрова обяснява, че в този случай става дума за нападение и Йоана е имала право да се защити - много умно и юридически издържано е казано.

Само разстрел за такива изроди!

А, тя така си гони и публиката!

Твърдо съм на мнение, че в такъв случай трябва да имаш право да ги застреляш. А не после да те разкарват по съдилища и да се мъчиш да доказваш неизбежна самоотбрана.

Крадците ли?

И аз съм на същото мнение. Щом някой е влязал в дома ти не по общоприетия ред за това, а именно през вратата, без да я разбива или отваря със шперц, без покана и позволение от собственика, то той е в нарушение и се намира в чужда частна собственост. И тогава имаш право на бум... Каква неизбежна отбрана ще ми измерваш, предполага се, че нахлулият по този нерегламентиран начин цели директно да застраши здравето и живота ти. Тогава за каква милост да иде реч ? С други думи: Какъв го дири в чужд имот ? Това важи и за чужд двор, гараж, мазе, къща, кола... Аман от либерастки широки сърца, отворени само за престъпници, но не и за жертвите им.

не на плейбек?

Към новината