Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути
Порции: 4

Продукти:

3-4 кренвирша "Аз ям!"
1 пакет охладено бутертесто (400 г)
3-4 с.л. маслинена паста
10 резена сирене гауда
1 жълтък разбит с малко студена вода

Начин на приготвяне:

Разстелете студеното тесто на кухненския плот. Намажете с маслинената паста и покрийте със сиренето.

Сложете един кренвирш, навийте тестото около него и отрежете излишното.

Повторете с останалите кренвирши и намажете с разбития жълтък.

Нарежете на филийки с дебелина около 2 см и подредете в тавичка, покрита с хартия за печене.

Печете рулцата в предварително загрята до 220 градуса фурна 18-20 минути, докато станат златисти.

Поднесете топли с кетчуп, горчица или друг сос.

Още интересни и вкусни рецепти ще намерите в сайта на "Аз ям!".