Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути
Порции: 4
Продукти:
3-4 кренвирша "Аз ям!"
1 пакет охладено бутертесто (400 г)
3-4 с.л. маслинена паста
10 резена сирене гауда
1 жълтък разбит с малко студена вода
Начин на приготвяне:
Разстелете студеното тесто на кухненския плот. Намажете с маслинената паста и покрийте със сиренето.
Сложете един кренвирш, навийте тестото около него и отрежете излишното.
Повторете с останалите кренвирши и намажете с разбития жълтък.
Нарежете на филийки с дебелина около 2 см и подредете в тавичка, покрита с хартия за печене.
Печете рулцата в предварително загрята до 220 градуса фурна 18-20 минути, докато станат златисти.
Поднесете топли с кетчуп, горчица или друг сос.
Още интересни и вкусни рецепти ще намерите в сайта на "Аз ям!".
НАЙ
Цеци Красимирова: Развеждам се, многократно ми отказваха виза за Америка
Извънредна ситуация в имението налага Алек да вземе категорично решение
Жизел Бюндхен отрече слуховете, че е изневерила на Том Брейди
Екстравагантността на абитуриентския бал е позволена, но празникът е и инвестиция
Евгени Димитров - Маестрото се завръща в bTV: Продуцира "Бягство към победата"
Цеци Красимирова: Развеждам се, многократно ми отказваха виза за Америка
Извънредна ситуация в имението налага Алек да вземе категорично решение
Адвокатът на Шон "Диди" Комбс: При обиските на имотите му е използвана "прекомерно" военна сила
Евгени Димитров - Маестрото се завръща в bTV: Продуцира "Бягство към победата"
Уволнена ли е ергенката Виктория от БФС?